BE
Assortiment
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Belgie Antwerpen | Showroom Nederland – Tiel
Home » Drinkwaren » Mokken (86)

Mokken bedrukken / bedrukt

 VIENNA Wit - Stapelbare porseleinen mok, 200 ml.  Dit model is van goede kwaliteit en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. Dit model zit ook per stuk verpakt in een doosje.
Vanaf € 0.80
Automug Mokken - Automatenmok met een inhoud van 210 ml. Dit model kunnen we bedrukken met uw eigen logo of tekst en is ook van goede kwaliteit. Dit model hebben we ook in meerdere kleuren. Dit model zit ook per stuk verpakt in een doosje.
Vanaf € 0.81
Koffie kopje Torgelow - Deze mokken van keramiek hebben een inhoud van 300 ml. Uw logo of tekst brengen wij aan d.m.v. een keramiektransfer en is zo ook vaatwasser bestendig. Deze zijn ook snel te leveren.
Vanaf € 0.88
Mok Geneve Wit - Kwalitatieve poseleinen beker in een conisch model. Geschikt voor koffiepads en andere koffieautomaten.
Vanaf € 0.92
Coffee Royal Mok - Porseleinen mok met een inhoud van 240 ml. Dit model kunnen we bedrukken met uw eigen logo of tekst en is snel te leveren.
Vanaf € 0.92
Kittymug - Mok van hoogwaardig keramiek. De inhoud van dit model is 250 ml en is ook te bedrukken met uw eigen logo of tekst. Dit model is ook snel te leveren.
Vanaf € 0.92
Royal Mok - Mok van hoogwaardig keramiek in kleur. de inhoud van dit model is 250 ml. Dit model kunnen we ook bedrukken met uw eigen logo of tekst en is snel te leveren.
Vanaf € 0.92
Plaza Mok - Dit kunnen we bedrukken met uw eigen met uw eigenlogo of tekst en is snel te leveren.
Vanaf € 0.95
Coffeecup - Mok van hoogwaardig keramiek met een gekleurde buitenzijde. De inhoud van dit model is 200 ml. Dit model is geschikt voor alle koffiezet apparaten. Dit is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.95
Daimy Mok Wit - Witte ceramiek mok, in geschenkverpakking. 250ml
Vanaf € 0.97
Mok Oslo - Witte porseleinen beker. Groot drukoppervlak.
Vanaf € 1.01