BE
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Belgie Antwerpen | Showroom Nederland – Tiel
Ijs Emmer Cezil Rood -
Vanaf € 1.55
Bidon Cooler Nuisant -
Vanaf € 1.73
Flessenkoeler Zwart - Flessenkoeler. 70D. Omkeerbaar.
326 x 230 mm
Vanaf € 2.08
Bidon Cooler More Rood -
Vanaf € 2.29
Flessenkoeler Nicole - Flessenkoeler met ingebouwde gelpads zodat de fles koud blijft. Dankzij de klitteband is deze makkelijk om de fles aan te brengen. Uw logo of tekst brengen wij aan op het segment naar de klitteband. Deze zijn ook snel te leveren.
Vanaf € 3.04
 TERRAS Zwart - Wijnkoeler van goede kwaliteit en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. Dit model is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 3.14
Vanaf € 6.27
 COOLIO zilver - Dubbelwandige ronde flessenkoeler van roestvrijstaal. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop en is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 7.35
Noron wijnkoelmanchet - Noron wijnkoelmanchet. De makkelijke manier om wijn gekoeld te serveren. Leg de gelvulling in de vriezer, plaats in bevroren toestand terug in de manchet en breng deze aan om de fles. Volledig opvouwbaar, dus makkelijk mee te nemen voor bijvoorbeeld bij een picknick en makkelijk op te bergen. Geleverd in Paul Bocuse geschenkverpakking. Exclusief design. 600D polyester & PVC.
Vanaf € 7.48
Wijnkoeler hoes blauw - Stijlvolle hoes voor wijnkoelers om uw wijn gekoeld op de juiste temperatuur te houden.
Vanaf € 7.67
Bidon Cooler Starton -
Vanaf € 8.51
Wijnkoeler, wit - Dubbelwandige, roestvrijstalen wijnkoeler met kunststof buitenkant.
Vanaf € 8.87
Coolsteel - Dubbelwandige RVS wijnkoeler en zit per stuk verpakt in een doos. Dit is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking.
Vanaf € 8.95
 BOTI Wit - Dubbelwandige, roestvrijstalen wijnkoeler en is van goede kwaliteit. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 8.99
Nationaal ouderen fonds