BE
Assortiment
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Belgie Antwerpen | Showroom Nederland – Tiel
Home » Kantoor & Zakelijk » Vergrootglas (11)

Vergrootglas bedrukken

Hilda Wit - Kunststof vergrootglas in hoes.
Vanaf € 0.32
Magnifier Loep - Vergrootglas met twee verschillende sterktes: vergrotingsfactor 2 en 3. Met felwit LED-lampje. Dit is inclusief celbatterijen en is ook te bedrukken met uw eigen logo erop. Dit is ook snel te leveren.
Vanaf € 0.88
Loupelight Loep - Dit model zit per stuk verpakt in een doos en dit is inclusief batterij. Dit model is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 1.08
Foldy Loep - Uitklapbare loep met vergrotingsfactor 8. dit model zit per stuk verpakt in een doosje en is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 1.49
Loupecompact Loep - Dit model zit per stuk verpakt in een doosje en is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 1.49
 ZOOM Zwart - Vergrootglas en is geschikt voor smartphones en tablets. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop en is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 2.28
 TELESCOPE Wit - Vergrootglas en telescopische lens met clip en afdekkapje. Geschikt voor smartphones en tablets.Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop en is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 5.56