BE
Assortiment
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Belgie Antwerpen | Showroom Nederland – Tiel
Home » Vrije tijd & Outdoor » Stappentellers (16)

Stappentellers bedrukken / bedrukt met logo

Stappenteller Zilver - Stappenteller. Inclusief AG13 batterij
47 x 35 x 20 mm
Vanaf € 0.84
In shape stappenteller - In shape stappenteller. Stappenteller met riemclip. Automatische uitschakeling voor energiebesparing. Niet voor professioneel gebruik. Kan iets afwijken in de gemaakte stappen.  Inclusief batterijen. Kunststof.
Vanaf € 0.94
 ONMOOD Oranje - Stappenteller met een clip en een ABS behuizing. Dit is ook inclusief 1 celbatterij. Dit model hebben we ook nog in meerdere kleuren en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 1.00
Steps Stappenteller - Een compacte stappenteller met een digitale display. Duidelijke weergave van het aantal stappen. Dit is inclusief batterrij en gebruiksaanwijzing. Dit model zit per stuk verpakt en is snel leverbaar in meerdere kleuren.
Vanaf € 1.08
Neiva Pedometer Oranje - Digitale pedometer met plastic behuizing. Laat calorieën, aantal stappen en afstand zien. Met knoopcel batterij.
Vanaf € 1.48
Miles Stappenteller - Dit model zit per stuk verpakt in een doosje en is ook snel te leveren met uw eigen logo of tekst.
Vanaf € 1.49
Solar stappenteller - ABS kast met clip, solar paneel en LCD scherm. Telt stappen, verbrande calorieën en afstand in mijlen/kilometers.
Vanaf € 2.55
Stay Fit stappenteller - Stay Fit stappenteller. Deze stappenteller meet verbrande calorieën, aantal stappen (1-9.999), en afgelegde afstand in KM. LCD-scherm en riemclip. Automatische uitschakeling voor energiebesparing. Niet voor professioneel gebruik. Kan iets afwijken in de gemaakte stappen. Inclusief batterij. Kunststof.
Vanaf € 2.59
 RUNERS zilver - Stappenteller in een trendy vorm met een clip en een ABS behuizing. Dit is inclusief 1 knoopcelbatterij. Dit model hebben we ook nog in een andere kleur en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 3.33
CO2 stappenteller - Ronde CO2 stappenteller meet de verbruikte calorieën, de afgelegde afstand, het aantal stappen tot het streefaantal en bovenal het CO2 verbruik die verminderd wordt door te lopen in plaats van de auto te nemen.
Vanaf € 5.42
 BODYCONTROL zilver - 2 in 1 vetanalysator met calorieën  en stappenteller, aftands en lichaamsvet meter. Inclusief 1 knoopcel batterij. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 7.43
 FITBACK zilver - Stappenteller en hartslagmeter van ABS met riemclip. Dit is inclusief 2 knoopcelbatterijen. Dit is ook van goede kwaliteit en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 12.21
 FANCY Wit - Stappenteller van ABS. Dit model hebben we ook nog in een andere kleur en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. Dit model heeft ook een geheugen van 7 dagen.
Vanaf € 14.11