BE
Assortiment
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Belgie Antwerpen | Showroom Nederland – Tiel
Home » Multimedia  » Oordopjes (92)

Oordopjes bedrukken / bedrukt met logo

Serenity oordopjes - Serenity oordopjes. Oordopjes in reisdoosje met kliksluiting. ABS Kunststof.
Vanaf € 0.28
Oordopjes Stuk - Twee zachte oordopjes, handzaam verpakt in transparant doosje. Bedrukking middels tampondruk op het doosje. Oordopjes verpakt in polybag.
Vanaf € 0.29
Oordopjes Niyax Rood - 3,5 mm Jack Aansluiting
Vanaf € 0.40
Oordopjes aan koord - <p>Oordopjes aan een koord. Geschikt voor als u uw gehoor wilt beschermen bij diverse activiteiten, bijvoorbeeld evenementen, in het vliegtuig of bij werkzaamheden. Door middel van het koord zijn de oordopjes gemakkelijk om uw nek te hangen.</p><p><br /></p><p>De prijs is inclusief full colour.</p>
Vanaf € 0.44
Vanaf € 0.54
Oordopjes Cort Blauw - 3,5 mm Jack Aansluiting
Vanaf € 0.54
Budget Blast oordopjes - Budget Blast oordopjes. Deze oordopjes worden geleverd in een transparant, herbruikbaar opbergtasje van kunststof. De oortelefoon is geschikt voor alle standaard apparaten met een 3,5 mm audio-ingang. kabellengte 120 cm. Afmetingen van het tasje: 7,4 x 7,4 cm. ABS kunststof.
Vanaf € 0.57
Earbox Oortelefoon - Oortelefoon met een comfortabele siliconen hoesje en in een handige bewaarbox. Dit model zit ook per stuk in een doosje. Dit model hebben we ook in meerdere kleuren en is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.58
Vanaf € 0.59
Rebel oordopjes - Rebel oordopjes. Driehoekig kunststof doosje om snoer in op te bergen. Geschikt voor alle standaard audioapparaten met een 3,5 mm audio-ingang. Kunststof.
Vanaf € 0.66
Oordopjes Kemet Zwart - 3,5 mm Jack Aansluiting
Vanaf € 0.68