about-heading

Wie is Lavista Relatiegeschenken B.V.


Wij zijn de specialist op het gebied van bedrukte en onbedrukte Relatiegeschenken.

Onze website biedt u een duidelijk overzicht van de producten die wij aanbieden en, niet onbelangrijk, wat nu de werkelijke kosten zijn.

Onze slogan is: "Persoonlijke aandacht telt!" de persoonlijke aandacht met u, de klant, staat bij ons dus ook hoog in het vaandel.

Wesley Krebaum

Wesley Krebaum

Salesmanager

Mijn werkzaamheden zijn het behandelen van de offerte aanvragen, order verwerking, up-to-date houden van de website en het telefonisch klantcontact.

Commercieel met klanten bezig zijn is wat ik graag doe, daarom ben ik bij Lavista Relatiegeschenken op de juiste plaats.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden uit te gaan, sport te kijken, te gamen en spelletjes te doen.

Boukje Vink

Boukje Vink

Accountmanager

Ik hou mij voornamelijk bezig met offerte aanvragen, order verwerking en overige voorkomende taken.

Inmiddels ben ik al jaren werkzaam in de relatiegeschenken, bij Lavista Relatiegeschenken heb ik het al enige tijd al erg naar mijn zin, samen met mijn collega’s bezig zijn om een leuk product uit te leveren wat goed ontvangen wordt door de eindklant dat is waar we het voor doen!

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn gezin op vakantie te gaan, ook uit eten met vrienden is iets wat ik graag doe.

Jordy van den Heuvel

Jordy van den Heuvel

Accountmanager

Waar ik mij dagelijks mee bezig hou zijn de offerte aanvragen, order verwerking en overige voorkomende werkzaamheden.

Ik vind het leuk bij Lavista Relatiegeschenken omdat ik het fijn vind om in een hecht team te werken en het leuk en uitdagend vind om met een klant te zoeken naar een passend product.

Ik geniet van gamen en uitgaan, ook sport kijken is een favoriete bezigheid van mij.

Noëlla Janssen

Noëlla Janssen

Accountmanager

Petra Vogels

Petra Vogels

Administratie

Stressbestendig en accuraat zijn, zitten bij Petra in haar DNA. Voeg dit samen met een flinke dosis gedrevenheid en deskundigheid en je kunt wel indenken wat je aan Petra hebt. Kortom, Petra is een echte aanwinst voor ons.

brochure