BE
Assortiment
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Belgie Antwerpen | Showroom Nederland – Tiel
Home » Sponsoring

Lavista Sponsoring

Appelpop
Elk jaar vind er in Tiel een groot gratis festival plaats in het tweede weekend van september, namelijk: Appelpop. Tijdens Appelpop kun je genieten van muziek van de grootste artiesten, maar ook van muziek van nieuwe artiesten. Met drie verschillende podiums is er altijd wel een optreden voor jou bij.


Vrijdag 11 en zaterdag 12 september is het weer zo ver en vindt de 24e editie van Appelpop plaats. Met optredens van o.a. Anouk en Racoon belooft het weer een groot feest te worden. Lavista is dit jaar een van de hoofdsponsoren van dit mooie Tielse evenement. Lavista zal de eervolle taak op zich nemen om de VIP-Backstagetent te sponsoren.


Wij hopen u dit jaar te mogen verwelkomen op Appelpop aan de Waalkade in Tiel.

Emma Kinderziekenhuis
Waterskivereniging WSV Maurik 2012

Lavista heeft tijdens de Europe & Africa Youth Championship een aantal artikelen gesponsord. Dit evenement was voor ons als bedrijf een uitgelezen kans om iets samen te doen met de jeugd. Wij hebben o.a. de bekers, T-shirt en ski bibs geleverd tijdens dit evenement.

Zoals de kenners onder ons wel weten is de waterskivereniging WSV Maurik een vereniging die dit soort evenementen perfect kan organiseren.


Partner nationale ouderen fonds

Het Nationaal Ouderenfonds is het enige goede doel in Nederland dat zich actief inzet voor het welzijn van kwetsbare ouderen in Nederland. Het belangrijkste doel is de bestrijding van eenzaamheid en het verbeteren van de kwaliteit van leven. Het Ouderenfonds richt zich ook op het bestrijden van armoede, het bevorderen van veiligheid, een goede ouderenzorg en een gezonde oude dag.

Het ouderenfonds helpt deze ouderen en biedt ze structurele diensten en activiteiten. Het belangrijkste doel is het bevorderen van zelfredzaamheid en stimuleren van sociale contacten. Dit doet het Ouderenfonds door concrete eigen diensten als de BoodschappenPlusBus en de OuderenOmbudsman aan te bieden. Daarnaast organiseert het Ouderenfonds jaarlijkse activiteiten en acties als de Zomeruitjes en Kerstdiners.

Theole

Lavista relatiegeschenken sponsort Theole.

Lavista doet de verzorging van de catering bij de feestavond van oud-Theole.

Vet Cool Man Tourrit 2015

Lavista relatiegeschenken heeft samen met vele andere sponsoren haar bijdrage geleverd aan deze unieke rit. Wij zijn er persoonlijk ook even wezen kijken en hebben genoten van al die vrolijke kinderen die echt aan het genieten waren.

Dit evenement is alleen mogelijk door de grote inzet van alle vrijwilligers, denk aan een paar honderd Porsche rijders vanuit het hele land en de vele sponsoren. Wij als Lavista doen dan ook zeker weer mee in 2015