BE
Assortiment
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Belgie Antwerpen | Showroom Nederland – Tiel
Home » Vrije tijd & Outdoor » Frisbees (20)

Frisbees bedrukken / bedrukt

Frisbees kunt u laten bedrukken met uw logo of tekst. deze frisbees zijn verkrijgbaar in kleine- en grote oplages. bestel snel uw bedrukte of onbedrukte frisbees bij Lavista Relatiegeschenken BV. Goedkoop snel en voordelig bestellen.
Florida frisbee - Florida frisbee. Opvouwbare frisbee met bijpassende opberghoes van 9 x 8 cm. Conform EN71. 210D polyester.
Vanaf € 0.22
 ATRAPA Wit - Opvouwbare polyester frisbee in een polyester etui. Dit model hebben we ook nog in meerdere kleuren en is snel leverbaar.
Vanaf € 0.23
Pocket Frisbee Oranje - Opvouwbare nylon frisbee met hoesje, diameter 240 mm.
Vanaf € 0.24
Frisbee Watson Groen - Frisbees zijn leverbaar in diverse kleuren.
Vanaf € 0.24
Popup Frisbee - Opbvouwbare bylon frisbee in een hoesje. Dit model hebben we ook nog in andere kleuren en is snel te leveren met uw eigen bedrukking.
Vanaf € 0.29
Vouwbare frisbee Groen - Nylon Frisbee, opvouwbaar in hoesje. Bedrukking standaard op frisbee, maar ook op hoesje mogelijk (transferprint). Afm.hoesje: 100x85 mm. Vanaf 5.500 stuks full colour bedrukking mogelijk.
Vanaf € 0.33
Horizon Frisbee Rood - Ronde frisbee, gemaakt van plastic.
Vanaf € 0.36
Ufo Frisbee - kunststof frisbee en hebben we ook nog in meerdere kleuren en is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.40
Frisbee Geel - Frisbee in diverse frisse kleuren. Groot drukoppervlak, ideale reclame-drager.
Vanaf € 0.44
 SYDNEY Groen - Frisbee en heeft een diameter van 23 cm. Dit model hebben we ook nog in meerdere kleuren en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.48

Frisbees bedrukken

Frisbees zijn natuurlijk ideaal promotiemateriaal, zeker wanneer u vooral veel succes geniet wanneer de zon schijnt. Verkoopt u een bepaald merk ijs? Biedt u zonnige reizen aan? Of bent u wellicht aanbieder van hoogwaardige zonnebrillen? Dit zijn slechts voorbeelden van situaties waarin frisbees uitstekend kunnen worden ingezet als promotiemateriaal. Wij bieden u de mogelijkheid diverse soorten frisbees te laten voorzien van uw eigen ontwerp. Wilt u bijvoorbeeld frisbees laten bedrukken met een logo, een slogan, een bedrijfsnaam of een websitevermelding? Wij verzorgen het voor u.

Diverse soorten frisbees

U kunt bij ons terecht voor het laten bedrukken van diverse soorten en maten frisbees, welke u kunt aanbieden als relatiegeschenk of weg kan geven bij bijvoorbeeld zonnige evenementen. Wij hebben verschillende soorten opvouwbare frisbees, van nylon of polyester, die eenvoudig kunnen worden opgeborgen in het compacte hoesje dat wordt meegeleverd. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook traditionele frisbees van hoogwaardig kunststof en frisbees in een uniek en sportief design.

Uitstekende frisbees voor een goede tevredenheid

Als professional zorgen wij er graag voor dat u optimaal tevreden bent over de bedrukte frisbees. Wij zorgen hiervoor door garant te staan voor de aangename prijzen, de uiteenlopende mogelijkheden en natuurlijk de uitstekende kwaliteit van de bedrukte frisbees. U als ondernemer wilt juist de ontvangers van de frisbees het beste bieden. Uiteindelijk zijn het de frisbees die promotie voor u maken en de ontvangers willen er langer gebruik van kunnen maken. Doordat wij u een optimale kwaliteit en duurzaamheid van de frisbees garanderen kunt u deze garantie uiteraard weer doorgeven met de bedrukte frisbees.

Direct online aan de slag

Wij bieden u het gemak van een online winkel en de service van een fysieke winkel. U bent verzekerd van een snelle levering, een aangename prijs en een uitstekende kwaliteit. Daarnaast kunt u alles eenvoudig online regelen wanneer u dit wenst, maar u kunt ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of persoonlijk advies. Zo bieden wij u voortdurend het beste, en dat is precies wat u nodig heeft als ondernemer. Kies voor de hoge kwaliteit van onze bedrukte frisbees om deze hoge kwaliteit zonder zorgen door te geven aan uw (potentiële) klanten.