BE
Assortiment
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Belgie Antwerpen | Showroom Nederland – Tiel
Home » Keuken artikelen  » Kookwekkers (10)

Kookwekkers bedrukken

Eggtimer Kookwekker - Automatenmok met een inhoud van 210 ml. Dit model kunnen we bedrukken met uw eigen logo of tekst en is ook van goede kwaliteit. Dit model hebben we ook in meerdere kleuren. Dit model zit ook per stuk verpakt in een doosje.
Vanaf € 1.33
 UOVO Wit - Kookwekker in een eivorm. Dit model hebben we ook nog in meerdere kleuren en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 1.34
Timer Revey Groen - <p>Kunststof kookwekker (60 min), model &#39;ei&#39;. Verkrijgbaar in 7 kleuren.</p>
Vanaf € 1.36
 FLAT Zwart - kookwekker met een rubberen afwerking. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 1.61
 ALANNA zilver - Digitale kookwekker/timer met magnetische strip. Met tijd, alarm, timer en stopwatchfunctie. Dit is inclusief 1 knoopcelbatterij. Dit model is ook snel leverbaar.
Vanaf € 1.62
Cookingtime Kookwekker - Kookwekker met een digitale display. Dit is inclusief batterij. Dit model zit per stuk verpakt in een doosje en kunnen we bedrukken met uw eigen logo of tekst, dit model is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 1.90
 TIMEG zilver - Roestvrijstalen kookwekker en is ook van goede kwaliteit. Dit model heeft een mooie uitstraling en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 2.62
Kookwekker Mucheln - Kunststof kookwekker met een countdownfunctie is tot op de seconden in te stellen. Aan de achterzijde bevinden zich magneten en een inklapbare standaard. Deze zijn ook snel te leveren.
Vanaf € 3.52