BE
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Belgie Antwerpen | Showroom Nederland – Tiel
Man I Zwart - Nylon opbergtasje voor zakmes.
Vanaf € 0.50
Man Ii Zwart - Nylon opbergtasje voor zakmes.
Vanaf € 0.50
Cardled Lampje - Lampje in de vorm van een creditcard inclusief battarijen. Dit model hebben we nog in een andere kleur en is ook snel te leveren.
Vanaf € 0.63
Regenmeter 40 L/ M2 - Schaal Meting: 1 Line = 1 L/ m2
Vanaf € 0.91
Handschoenen Enox Rood - Eén Maat. Volwassen
Vanaf € 1.07
Toolpen Bitpen - Aluminium bitpen en heeft een metallic uitstraling. Dit model zit per stuk verpakt in een doos en is ook in meerdere kleuren te verkrijgen.
Vanaf € 1.21
 LUMIBOOK zilver - Leeslamp met wit LED licht. Dit is inclusief 3 knoopcelbatterijen. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 1.27
Cobalt sleutelringmes - Cobalt sleutelringmes. Mini-vouwmes met lemmet van zwart roestvrij staal en lemmetvergrendeling. Greep bekleed met geanodiseerd aluminium met blauwe details, Click&Go clip voor eenvoudige bevestiging aan sleutelring of tas. Lichtgewicht en compacte vormgeving (9,8 cm in geopende toestand). Perfect als EDC (Every Day Carry). Geleverd in Marksman geschenkverpakking. Exclusief ontwerp. RVS & aluminium.
Vanaf € 7.54
Tool Organizer - Tool Organizer. Sterk en duurzaam hanging hulpmiddel organisator ontworpen om een ​​wand of tafel te worden bevestigd. Het beschikt over zakken in verschillende maten voor een gemakkelijke toegang en opslag van verschillende instrumenten. STAC hangtag gehecht. 600D polyester.
Vanaf € 7.64
Ergo knee pads 11mm - Ergonomische kniebeschermers in gelfoam
Vanaf € 13.72
Nationaal ouderen fonds