BE
Assortiment
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Belgie Antwerpen | Showroom Nederland – Tiel
Home » Vrije tijd & Outdoor » Poncho (46)

Poncho's en regenkleding bedrukken / bedrukt met logo

Notponcho Neuenhaus - Deze transparante regenponcho's zijn snel te leveren met uw eigen bedrukking erop en zijn ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 0.30
Clear Regenjas - Transparante kunststof regenjas en zit in een plastic zakje. Dit model kunnen we ook bedrukken en is snel leverbaar.
Vanaf € 0.30
 SPRINKLE Rood - Opvouwbare kunststof poncho met een capuchon en zit verpakt in een transparante polybag. Dit is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop en hebben we ook nog in meerdere kleuren.
Vanaf € 0.31
Poncho Remo rood - Eén Maat. Volwassen. 102 x 127 cm
Vanaf € 0.37
Poncho Oranje -
Vanaf € 0.38
Primo Regenjas - zilvergrijze regenjas dat vberpakt zit in een tasje. Dit model kunnen we bedrukken met uw eigen logo of tekst en is snel te leveren. Dit model is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 0.40
Remo Poncho Geel - Transparante poncho in hersluitbare plastic zak. formaat:102×127 cm.
Vanaf € 0.48
Ezra Wit - Kunststof regenjas.
Vanaf € 0.48
Poncho James Wit - Plastic regen poncho met capuchon. One size fits all. Beschikbaar in de kleuren wit, rood en blauw.
Vanaf € 0.58
 NIMBUS Lime groen - Transparante poncho en zit verpakt in een kunststof AS bal met een karabijnhaak om op te hangen. Dit hebben we ook nog in meerdere kleuren en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.59
Sprinkle Regenjas - transparante poncho in een kunstof bal met een karabijnhaak. Dit model is ook in meerdere kleuren te leveren en is ook snel te leveren.
Vanaf € 0.61
Xina regenponcho - Xina regenponcho. Poncho  met capuchon voor de onverwachte stortbui: One-size-fits-all. Verpakt in een handig compact tasje dat in elke zak of tas past en zelfs aan een sleutelring te haken is. Bedrukking is alleen mogelijk op het tasje. ABS kunststof / PVC.
Vanaf € 0.61
Poncho rood - Eén Maat. Volwassen. 102 x 127 cm
Vanaf € 0.62