BE
Assortiment
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Belgie Antwerpen | Showroom Nederland – Tiel
Home » Lampen en gereedschappen bedrukken » Lampen (33)

Lampen bedrukken / bedrukt met logo

Lamp Wanyi Groen - Flexibel. Knoopcel Batterijen Inclusief
Vanaf € 0.72
Lamp Lektura Blauw - Knoopcel Batterijen Inclusief
Vanaf € 1.05
Lamp Pilxa Geel - 1 Led. Knoopcel Batterijen Inclusief
Vanaf € 1.08
 LAMPIE Wit - Siliconen lampje met sfeerverlichting voor mobiele telefoon met clip. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop en is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 1.14
Robo COB lamp - Robo COB lamp. Een super helder draaibaar COB licht met clip aan de achterzijde waardoor je het makkelijk op je riem, tas of vizier van je cap kan aanbrengen. Uiterst geschikt voor nachtelijke buiten activiteiten. aan/uit schakelaar aan de zijkant. Inclusief batterijen. ABS kunststof.
Vanaf € 1.56
Lighton Zwart - Kunststof lamp voor op de fiets met 5 LED's en kunststof houder. Batterijen AAA (4x) niet inbegrepen.
Vanaf € 1.63
Retro Pull Light Lamp - Opvallende lamp met 1 Watt LED verlichting. Dit kan je overal voor gebruiken en zit ook per stuk verpakt in een doosje. Dit is ook inclusief batterijen. Dit model hebben we ook ini meerdere kleuren.
Vanaf € 2.03
 WOBBLUZ Rood - Wiebelende LED bureau lampje van PP. Inclusief 2 batterijen. Dit model hebben we ook in meerdere kleuren en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 2.31
Switz LED licht - Switz LED licht. Dit lichtje is voorzien van 6 LEDs en heeft de vorm van een aan/uit schakelaar. Je kan het eenvoudig bevestigen met de zelfklevende tape of via de ophang opening aan de achterzijde. Ideaal te gebruiken als nachtlampje of in een kast. 3 x AAA batterijen inbegrepen. ABS kunststof.
Vanaf € 2.34