BE
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Belgie Antwerpen | Showroom Nederland – Tiel
Home » Vrije tijd & Outdoor » Verrekijkers (27)

Verrekijkers bedrukken / bedrukt met logo

Verrekijker Lenny Rood -
Vanaf € 0.46
 SEFAR Blauw - Verrekijker met nekkoord. Vergroting 2.5x. dit is van goede kwaliteit en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 2.00
Panorama Monokijker - Dit model kunnen we bedrukken met uw eigen logo of tekst en is snel te leveren. Dit model heeft ook een goede kwaliteit.
Vanaf € 2.69
Orca Verrekijker - Dit model zit per stuk verpakt in een doos. Dit model is ook van goede kwaliteit. Dit is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking.
Vanaf € 3.37
Executive verrekijker - Vergrotingsfactor 5x30, met gecoate lenzen inclusief nylon etui, draagkoord en lensdoekje.
Vanaf € 3.41
 LUNAX Zwart - Verrekijker in 70D polyester reisetui. 4 x 30 vergroting. dit is van goede kwaliteit en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 4.19
Watchman Verrekijker - Uitklapbare en compacte verrekijker. Dit model is van goede kwaliteit en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 5.41
Promo verrekijker - Vergrotingsfactor 8x21, inclusief nylon etui, draagkoord en lensdoekje.
Vanaf € 6.87
 CEALL Zwart - Verrekijker met nylon reisetui. Vergroting 8 x 21. dit is van goede kwaliteit en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 7.73
Safari Verrekijker - Dit model zit per stuk verpakt in een doos en is snel te leveren. Dit model kunnen we ook bedrukken met uw eigen logo of tekst en is van goede kwaliteit.
Vanaf € 8.13
Axel Zwart - Verrekijker rubberized, 10x25, met metalen elementen, in handige draagtas.
Vanaf € 8.78
Kain telescoop 10 x 25 - Kain telescoop 10 x 25. Telescoop, 10 x 25, met multi-coated, anti-schitteringslenzen. Weegt slechts 67 gram en is dus altijd makkelijk mee te nemen. Rubberbekleding voor uitstekende grip en waterdicht draagtasje met dubbele karabijnhaak en riemlus, draagriempje en schoonmaakdoek. Beknopte handleiding in 6 talen, waaronder Nederlands. Geleverd in een Elevate geschenkverpakking. Exclusief ontwerp. Kunststof & rubber.
Vanaf € 10.76
Ultimate verrekijker - Vergrotingsfactor 8x22, inclusief nylon etui, draagkoord en lensdoekje verpakt in luxe geschenkverpakking.
Vanaf € 13.76