BE
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Belgie Antwerpen | Showroom Nederland – Tiel
Home » Vrije tijd & Outdoor » Verrekijkers bedrukken (27)

Verrekijkers bedrukken

Verrekijker Lenny Rood -
Vanaf € 0.58
 SEFAR Blauw - Verrekijker met nekkoord. Vergroting 2.5x. dit is van goede kwaliteit en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 2.27
Panorama Monokijker - Dit model kunnen we bedrukken met uw eigen logo of tekst en is snel te leveren. Dit model heeft ook een goede kwaliteit.
Vanaf € 3.10
Executive verrekijker - Vergrotingsfactor 5x30, met gecoate lenzen inclusief nylon etui, draagkoord en lensdoekje.
Vanaf € 3.65
Orca Verrekijker - Dit model zit per stuk verpakt in een doos. Dit model is ook van goede kwaliteit. Dit is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking.
Vanaf € 3.78
Verrekijker 4x30 - Verrekijker 4x30. Deze verrekijker heeft rubberen grepen, zachte oculairs en een draagkoord. Vergroot 4x tot 217m gezichtsveld op 1000m. Met zwarte nylon draagtas. Kunststof.
Vanaf € 4.04
 LUNAX Zwart - Verrekijker in 70D polyester reisetui. 4 x 30 vergroting. dit is van goede kwaliteit en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 4.37
Watchman Verrekijker - Uitklapbare en compacte verrekijker. Dit model is van goede kwaliteit en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 5.74
Promo verrekijker - Vergrotingsfactor 8x21, inclusief nylon etui, draagkoord en lensdoekje.
Vanaf € 7.10
Verrekijker - Verrekijker. Compacte en lichtgewicht verrekijker. Mogelijkheid om het object 8 keer dichterbij te halen. Heeft een 126m gezichtsveld op 1000m. Met zachte comfortabele oculairs en zwarte nylon hoes. Plastic.
Vanaf € 7.81
 CEALL Zwart - Verrekijker met nylon reisetui. Vergroting 8 x 21. dit is van goede kwaliteit en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 7.82
Safari Verrekijker - Dit model zit per stuk verpakt in een doos en is snel te leveren. Dit model kunnen we ook bedrukken met uw eigen logo of tekst en is van goede kwaliteit.
Vanaf € 8.47
Axel Zwart - Verrekijker rubberized, 10x25, met metalen elementen, in handige draagtas.
Vanaf € 8.78
Ultimate verrekijker - Vergrotingsfactor 8x22, inclusief nylon etui, draagkoord en lensdoekje verpakt in luxe geschenkverpakking.
Vanaf € 14.01
Nationaal ouderen fonds