BE
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Belgie Antwerpen | Showroom Nederland – Tiel
Home » Tijd & Weer bedrukken » Bureauklokjes bedrukken (35)

Bureauklokjes bedrukken

Bureau Klok Sfera Rood - Knopcel Batterij Inclusief
Vanaf € 1.39
Icy Zilver - Bureauklok van kunststof, batterij (AAA 1x) inbegrepen.
Vanaf € 1.59
Timeman Alarmklokje - Beweegbaar rubberen alarmklokje met een memoclip inclusief celbatterijen en gebruiksaanwijzijng, dit model zit ook per stuk verpakt in een doosje.
Vanaf € 2.10
Buigzaam klokje Meppen - Buigzaam klokje en is gemaakt van rubber in de vorm van een mannetje. Dit model is voorzien van een alarmfunctie en memoclip aan het achterhoofd. Uw logo of tekst bedrukken wij op de clip. Deze hebben we ook nog in verschillende kleuren.
Vanaf € 2.19
Flexi alarmklok - Flexi alarmklok. Flexibele, in verschillende vormen te buigen wekker die ook als memo-, telefoon- of penhouder kan worden gebruikt. Incl. batterij. ABS Kunststof.
Vanaf € 2.28
Bureau Klok Soret Wit - Clips Inclusief. Knoopcel Batterijen Inclusief
Vanaf € 2.70
Bureau Klok Zelmo Rood - Knopcel Batterij Inclusief
Vanaf € 2.76
 TERMOHOUSE zilver - Klok en thermometer. Dit model is van goede kwaliteit en is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 3.94
 PHYSIC zilver - Bureauklok met alarm, kalender en temperatuurweergave met ronde gekleurde displays. Dit is inclusief 1 knoopcelbatterij en is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 4.31
 TIME zilver - Wielvormige bureauklok met ruimte voor een logo of tekst. Dit is exclusief 1 knoopcel batterij. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 4.54
Pennehouder Meerbusch - Deze praktische pennenhouder is voorzien van een alarm, tijd, datum en temperatuur. Deze kunt u in full colour laten bedrukken d.m.v. een digitale print.
Vanaf € 4.81
Nationaal ouderen fonds