BE
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Belgie Antwerpen | Showroom Nederland – Tiel
Home » Drinkwaren bedrukken » Thermosbekers bedrukken (16)

Thermosbekers bedrukken

Supercup Thermobeker - Dubbelwandige, RVS/kunststof thermobeker met een schroefdeksel en een automatische schuif en klik opening.dit model is niet vaatwasmachinebestendig. Inhoud 400 ml. Deze zitten per stuk verpakt in een doos. Ze zijn ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 1.96
Heatcup Beker - Dubbelwandige, kunststof drinkbeker met schroefdeksel voorzien van drinkopening, rubberen grip, slipvaste, rubberen onderzijde. Geschikt voor de magnetron. Met isolerende werking. Niet vaatwasmachinebestendig. Inhoud 450 ml. Per stuk in doos.
Vanaf € 2.13
Solidcup Thermobeker - Dubbelwandige kunststof/RVS thermosbeker. Dit model heeft een schreofdeksel en een schuif/klikopening dit model is niet vaatwasser bestendig. De inhoud is 450 ml. Dit model zit ook per stuk verpakt in een doos. It model hook in meerdere kleruen.
Vanaf € 2.22
Logocup Beker - Dit model zit per stuk verpakt en is ook snel te leveren. dit model is niet vaatwasser bestendig en is te bedrukken met uw eigen logo of tekst. de inhoud van deze beker is 500 ml.
Vanaf € 2.38
Superlogocup Beker - Dit model is van goede kwaliteit en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. Dit model is ook van goede kwalteit.
Vanaf € 2.40
Thermo Can Thermobeker - Dubbelwandige thermosbeker met een RVS buitenwand en een kunststof binnewand. Gegarandeerd lekvrij en is niet vaatwasserbestendig. De inhoud van dit model is 300 ml en zit per stuk verpakt in een doos. Dit model hebben we ook in meerdere kleuren en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 2.46
Isocup Thermobeker - Dubbelwandige RVS thermosbeker. Dit model is niet vaatwasserbestendig. Dit model is van goede kwaliteit en snel leverbaar met uw eigen bedrukking erop. Deze zitten ook per stuk verpakt in een doos.
Vanaf € 2.62
Transcup Thermobeker  - Dubbelwandige thermosbeker met een RVS binnenzijde en heeft een kunststof buitenzijde. Dit model is niet vaatwasser bestendig. De inhoud van deze thermobeker is 500 ml en zit per stuk verpakt in een doos. Dit model hebbben we ook in meerdere kleuren.
Vanaf € 2.88
Steelmug Beker - Dubbelwandige RVS thermosbeker. Deze zitten per stuk verpakt. Dit model is ook van goede kwaliteit. Dit kunnen we ook bedrukken met uw eigen logo of tekst en is snel te leveren.
Vanaf € 3.06
Vanaf € 4.27
Royalcup Thermobeker - Dubbelwandige lekvrije RVS thermos beker met een schroefdeksel. Dit model heeft een rubberen grip en is van goede kwaliteit. Dit model is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 4.39
Vanaf € 19.70
Nationaal ouderen fonds