BE
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Belgie Antwerpen | Showroom Nederland – Tiel
Automug Mokken - Automatenmok met een inhoud van 210 ml. Dit model kunnen we bedrukken met uw eigen logo of tekst en is ook van goede kwaliteit. Dit model hebben we ook in meerdere kleuren. Dit model zit ook per stuk verpakt in een doosje.
Vanaf € 1.43
Mok Oslo - Witte porseleinen beker. Groot drukoppervlak.
Vanaf € 1.43
Mycup Mok - beschrijfbare mok inclusief 2 krijtjes. De inhoud van dit model is 350 ml en zit per stuk verpakt in een doos. Dit model kunnen we bedrukken met uw eigen logo of tekst en is snel te leveren. Dit model hebben we ook in meerdere kleuren.
Vanaf € 1.49
Royal Mok - Mok van hoogwaardig keramiek in kleur. de inhoud van dit model is 250 ml. Dit model kunnen we ook bedrukken met uw eigen logo of tekst en is snel te leveren.
Vanaf € 1.52
Kittymug - Mok van hoogwaardig keramiek. De inhoud van dit model is 250 ml en is ook te bedrukken met uw eigen logo of tekst. Dit model is ook snel te leveren.
Vanaf € 1.52
Coffee Royal Mok - Porseleinen mok met een inhoud van 240 ml. Dit model kunnen we bedrukken met uw eigen logo of tekst en is snel te leveren.
Vanaf € 1.52
Coffeecup - Mok van hoogwaardig keramiek met een gekleurde buitenzijde. De inhoud van dit model is 200 ml. Dit model is geschikt voor alle koffiezet apparaten. Dit is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 1.55
Plaza Mok - Dit kunnen we bedrukken met uw eigen met uw eigenlogo of tekst en is snel te leveren.
Vanaf € 1.55
Mycup Mok - beschrijfbare mok inclusief 2 krijtjes. De inhoud van dit model is 350 ml en zit per stuk verpakt in een doos. Dit model kunnen we bedrukken met uw eigen logo of tekst en is snel te leveren. Dit model hebben we ook in meerdere kleuren.
Vanaf € 1.56
Deltacup - Mok van hoogwaardig keramiek. De inhoud van dit model is 300 ml en is ook te bedrukken met uw eigen logo of tekst. Dit model is ook snel te leveren.
Vanaf € 1.63
Mok Geneve Wit - Kwalitatieve poseleinen beker in een conisch model. Geschikt voor koffiepads en andere koffieautomaten.
Vanaf € 1.67
Bigdrink Mok - Extra grote mok van keramiek. In geheel wit of met een opvallend gekleurde binnenzijde. Dit model heeft een inhoud van 450 ml. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. Dit model hebben we ook in meerdere kleuren.
Vanaf € 1.89
Spooncup Mok - Mok van goede kwaliteit en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. De inhoud van deze mok is 300 ml.
Vanaf € 1.96
Mok Satellite Wit - Mok van hoogwaardig porselein uit de 'Satellite' serie. Een groot voordeel van deze mok is dat deze stapelbaar is. De mok biedt een groot bedrukkingsoppervlakte.
Vanaf € 2.82
Fullcolour Mug Mok - Deze mok kan je geheel opmaken met je eigen ontwerp en is snel te leveren. De inhoud van deze mok is 300 ml en is van goede kwaliteit.
Vanaf € 2.96
Isomug Mok - Dit model zit per stuk verpakt in een doos en de inhoud hiervan is 300 ml . Dit is niet vaatwasserbestendig. Dit kunnen we snel leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 3.06
Nationaal ouderen fonds