BE
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Belgie Antwerpen | Showroom Nederland – Tiel
Balpen Remo Zwart - Balpen met draaimechanisme, versierd met een fijn roosterpatroon. Gepresenteerd in een mooie geschenkverpakking.
Vanaf € 3.68
Luxe metalen pen - Elegante design pen met blauwschrijvende vulling in een fraaie geschenkverpakking met magneetsluiting. Uw logo graveren wij subtiel op de clip.
Vanaf € 3.95
Treasure Zwart - Blauwschrijvende, metalen balpen met transparant bovenstuk, gevuld met originele Swarovski kristallen, metalen clip, tussenring en puntstuk en een draaikliksysteem. In cassette.
Vanaf € 4.71
Olympia Zwart - Mooie balpen met glimmende lak, draaimechanisme. Gepresenteerd in een kartonnen geschenkverpakking.
Vanaf € 4.73
Zeno - Blauwschrijvende design balpen met carbonfiber houder, gunmetal clip, voorstuk, top/drukknop. In foam cassette met metalen deksel, ook geschikt als bureaustandaard.
Vanaf € 5.48
Ferraghini pen - Zeer stijlvolle pen door de combinatie van hoogglans zwart en geborsteld RVS. De pen heeft een grote blauwschrijven de vulling. Uw reclame wordt dmv een luxe lasergravure aangebracht.
Vanaf € 8.81
Ferraghini balpen - Luxe Ferraghini balpen verpakt in een mooie geschenksverpakking. Uw reclame wordt middels lasergravure op de pen aangebracht.
Vanaf € 10.88
Bandal - Metalen balpen met satijnen schaakpatroon. In een PU doosje met metalen band. Blauwe inkt.
Vanaf € 11.34
Nationaal ouderen fonds