BE
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Belgie Antwerpen | Showroom Nederland – Tiel
Home » Vrije tijd & Outdoor » Zonnebrillen bedrukken (101)

Zonnebrillen bedrukken

Brillenzakje Zwart - Brillenzakje. Non-woven: 80 g/m².
90 x 200 mm
Vanaf € 0.51
Zonnebril UV-400 wit - Zonnebril  montuur: zwart/wit, kleur van de lens: donkergrijs, UV400 bescherming, kunststof. In verschillende kleuren te leveren en is van goede kwaliteit.
Vanaf € 0.60
Tropics zonnebrilkoord - Tropics zonnebrilkoord. Draaglint voor bril of zonnebril. Nooit meer zoeken naar uw bril. Neopreen.
Vanaf € 0.64
Zonnebril Malter Blauw - UV400 Bescherming
Vanaf € 0.64
T-shirt Opener - Sleutelhanger met roterende binnenring en een felwitte Led lamp. Dit is inclusief celbatterijen. Dit model hebben we ook in meerdere kleuren en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.66
Logospecs Zonnebril - Dit model hebben we in meerdere kleuren en is van goede kwaliteit. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.67
Vanaf € 0.75
Zonnebril Nerdlook - Deze zonnebrillen hebben een zwarte kunststof glazen en gekleurde poten. UV 400 protectie, filtercategorie 3. Uw logo of tekst bedrukken wij op een van de pootjes. Deze hebben we ook nog in meerdere kleuren en zijn ook snel te leveren.
Vanaf € 0.91
zonnebril Ostenburg - Deze zonnebrillen zijn van stevig kunststof gemaakt en UV400 gecertificeerd. Uw logo of tekst bedrukken wij op een van de pootjes. Deze zonnebrillen hebben we ook nog in verschillende kleuren.
Vanaf € 1.08
Nationaal ouderen fonds