BE
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Belgie Antwerpen | Showroom Nederland – Tiel
 DUO Zwart - 1 LED zaklamp en pen (blauwe inkt), met koord en veiligheidsgesp. Dit is inclusief 3 batterijen en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. Dit is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 0.70
Writelight Zaklamp - Fietlampset met batterijen en gebruiksaanwijzing. Dit model kunnen we bedrukken met uw eigen logo of tekst en is ook snel te leveren. Dit model hebben we ook in meerdere kleuren.
Vanaf € 0.73
Ronda Zilver - Metalen LED zaklamp met sleutelhanger – cel batterij (3x) inbegrepen.
Vanaf € 0.77
Zaklamp Thelix Rood - 2 Led. Magnetisch. Knoopcel Batterijen Inclusief
Vanaf € 0.89
Brightlight Lampje - Aluminium staaflampje en zit per stuk verpakt in een doosje en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.99
Zaklamp Muriel  - plastic LED zaklamp met draaiende kop en sleutelhanger - cel batterij (1x) inbegrepen. Prijs is incl. 1 kleur bedrukking op 1 positie.
Vanaf € 1.11
Lamp Zwart - Metalen LED zaklamp met 3 LED's en sleutelhanger – cel batterijen (4x) inbegrepen.
Vanaf € 1.11
Kathy Grijs - Kunststof LED leeslamp met boekclip - cel batterij (1x) inbegrepen.
Vanaf € 1.16
 MINIO Zwart - Aluminium zaklampje met 3 witte LED lampjes en een sleutelhanger. Dit is inclusief 3 batterijen. Dit model is ook leverbaar in een andere kleure en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 1.20
Zaklamp Virago Zwart - 3 Led. 3 Batterijen AAA/ R03 Niet Inclusief
Vanaf € 1.34
Handsfree Lampje - Kunststof lampje dat per stuk veprakt zit in een doosje. Dit model is van goede kwaliteit en is snel leverbaar.
Vanaf € 2.40
Giantled Zaklamp - Aluminium staaflamp en zit per stuk verpakt in een doos en is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. Dit model is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 4.26
Nationaal ouderen fonds