BE
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Belgie Antwerpen | Showroom Nederland – Tiel
 DUO Zwart - 1 LED zaklamp en pen (blauwe inkt), met koord en veiligheidsgesp. Dit is inclusief 3 batterijen en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. Dit is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 0.70
Writelight Zaklamp - Fietlampset met batterijen en gebruiksaanwijzing. Dit model kunnen we bedrukken met uw eigen logo of tekst en is ook snel te leveren. Dit model hebben we ook in meerdere kleuren.
Vanaf € 0.73
Clipled Lampje - Dit is inclusief batterij en zit per stuk verpakt in een doosje. Dit kunnen we ook bedrukken met uw eigen logo of tekst.
Vanaf € 0.76
Ronda Zwart - Metalen LED zaklamp met sleutelhanger – cel batterij (3x) inbegrepen.
Vanaf € 0.77
Zaklamp Thelix Blauw - 2 Led. Magnetisch. Knoopcel Batterijen Inclusief
Vanaf € 0.89
Brightlight Lampje - Aluminium staaflampje en zit per stuk verpakt in een doosje en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.99
Dynamo Zaklamp Blauw - Dynamo zaklamp. 3-LED. Geen batterijen nodig.
100 x 50 x 25 mm
Vanaf € 1.00
Lamp Zilver - Metalen LED zaklamp met 3 LED's en sleutelhanger – cel batterijen (4x) inbegrepen.
Vanaf € 1.11
Zaklamp Muriel  - plastic LED zaklamp met draaiende kop en sleutelhanger - cel batterij (1x) inbegrepen. Prijs is incl. 1 kleur bedrukking op 1 positie.
Vanaf € 1.11
Kathy Grijs - Kunststof LED leeslamp met boekclip - cel batterij (1x) inbegrepen.
Vanaf € 1.16
 MINIO zilver - Aluminium zaklampje met 3 witte LED lampjes en een sleutelhanger. Dit is inclusief 3 batterijen. Dit model is ook leverbaar in een andere kleure en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 1.20
Magnet zaklamp Rood - Magnet zaklamp.Zaklamp met drievoudig helder LED-licht en twee standen: normaal en knipperlicht. Aan-/uitschakelaar op de voorzijde, tweedelige magneet aan de achterkant. Incl. batterijen.PS kunststof.
Vanaf € 1.29
 SPLINE zilver - Aluminium wit LED zaklampje met karabijnhaak. Dit is inclusief 4 batterijen en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 1.31
Nationaal ouderen fonds