BE
Assortiment
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Belgie Antwerpen | Showroom Nederland – Tiel
Home » Vlaggen & Banieren » Spandoeken (3)

Spandoeken bedrukken / bedrukt met logo

PVC spandoek - Spandoek van PVC 510 grams (frontlit, B1 brandvertragend). Het spandoek is geheel naar eigen wens/formaat te maken. Tevens kunt u ook kiezen om het doek te voorzien van ringen in de hoeken / om de 30 cm of om de 50 cm. De onderstaande prijs is per vierkante meter inclusief afwerking/omzomen van het spandoek en full color print. Spandoeken op frontlit materiaal worden naadloos geprint tot 5 meter breed. De lengte van het spandoek is ongelimiteerd. De onderstaande prijs is exclusief € 12,50 verzendkosten.
Vanaf € 12.00
Mesh spandoek - Spandoek van Mesh (gaatjesdoek) 285 grams (B1). Het spandoek is geheel naar eigen wens/formaat te maken. Tevens kunt u ook kiezen om het doek te voorzien van ringen in de hoeken / om de 30 cm of om de 50 cm. De onderstaande prijs is per vierkante meter inclusief afwerking/omzomen van het spandoek en full color print. Spandoeken op mesh materiaal worden naadloos geprint tot 5 meter breed. De lengte van het spandoek is ongelimiteerd. De onderstaande prijs is exclusief € 12,50 verzendkosten.
Vanaf € 12.00
Blockout spandoek - Spandoek van Blockout dubbelzijdige print 810 grams (B1). Het spandoek is geheel naar eigen wens/formaat te maken. Tevens kunt u ook kiezen om het doek te voorzien van ringen in de hoeken / om de 30 cm of om de 50 cm. De onderstaande prijs is per vierkante meter inclusief afwerking/omzomen van het spandoek en full color print. Spandoeken op frontlit en mesh materiaal worden naadloos geprint tot 5 meter breed. De lengte van het spandoek is ongelimiteerd. De onderstaande prijs is exclusief € 12,50 verzendkosten.
Vanaf € 29.50