BE
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Belgie Antwerpen | Showroom Nederland – Tiel
Home » Multimedia bedrukken » Overige multimedia bedrukken (36)

Overige multimedia bedrukken

Transparante Giftbox - transparante giftbox. Dit zit per suk verpakt in een sleeve. Dit is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.67
 KANKEI Oranje - LED USB lampje en is van  PVC. Dit model hebben we ook in meerdere kleuren en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. Dit model is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 0.84
 TATSUMAKI Wit - USB ventilator en is van PVC en dit model hebben we ook nog in meerdere kleuren. Dit model is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking.
Vanaf € 1.39
Selfie Stick Mini - Selfie stick van goede kwaliteit en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 1.65
Touchglove Handschoen - Gebreide touchreen handschoenen met geleidend materiaal in enkele vingertoppen. Dit model hebben we ook nog in meerdere kleuren en is ook te bedrukken met uw eigen logo of tekst. Dit zijn universele maten.
Vanaf € 1.73
 LUMIFLEX zilver - Flexibel aluminium en PP LED-licht en word gevoed door een USB stekker. Dit model is snel te leveren en is ook leverbaar in een andere kleur. Dit model is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 1.87
 CABLE C Wit - Kabel met type C plug. Dit model is van goede kwaliteit en is ook snel te leveren.
Vanaf € 2.24
Selfie Stick - Dit is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. Dit is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 2.64
 AIRY Wit - ABS USB ventilator met een aan en uit knop. Dit is inclusief USB kabel. Dit model hebben we ook nog in meerdere kleuren en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 3.15
 BULBLIGHT Wit - Flexibel aluminium en PP LED-licht en word gevoed door een USB stekker. Dit model is snel te leveren en is ook leverbaar in een andere kleur. Dit model is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 3.31
Nationaal ouderen fonds