BE
Assortiment
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Belgie Antwerpen | Showroom Nederland – Tiel
Home » Drinkwaren » Overige drinkwaren (9)

Overige drinkwaren bedrukken

Glazen pul Uslar - Deze grote glazen pul heeft een inhoud van 450ml. Deze zijn afsluitbaar met een metalen deksel met een opening voor een rietje. (rietje word niet meegeleverd). Uw logo of tekst graveren wij op de deksel. Deze zijn ook snel te leveren.
Vanaf € 0.88
Fiesta wijnbeker - Fiesta wijnbeker. Enkelwandige wijnbeker met flesopener. Compact en eenvoudig te monteren. Geniet van je wijn tijdens het bijwonen van concerten of ander outdoor evenementen. Enkel handwas. Onderhoudsrichtlijnen bijgesloten. Inhoud 240 ml. BPA-vrij ABS kunststofen PP kunststof.
Vanaf € 0.91
Meltik Weckpot  - Transparante weckpot/drinkglas met handvat, 450ml. In geschenkverpakking.
Vanaf € 1.25
Drunax Weckpot  - Transparante weckpot/drinkglas, 310ml. In geschenkverpakking.
Vanaf € 1.25
Milano 2 delige set - Milano 2 delige set. Bekers met een leuke design. Ze zien eruit als verpletterde papieren bekertjes maar in werkelijkheid zijn het keramische beker. Inhoud 250ml. Vaatwasmachinebestendig. Geleverd in een Seasons geschenkverpakking. Keramiek.
Vanaf € 5.89
Glazen pot Wittlich - Deze grote glazen potten hebben een inhoud van 4,5 L. Uw logo of tekst brengen wij aan op het etiket die wij aanbrengen op de verpakking. Deze zijn ook snel te leveren.
Vanaf € 14.23