BE
Assortiment
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Belgie Antwerpen | Showroom Nederland – Tiel
Home » Kerstartikelen & geschenken » Op = Op Kerstcadeau artikelen (4)

Kerstcadeau artikelen bedrukt / bedrukken met logo

Vogelhuisje Contego - Het vogelhuisje Wilnest Contego  is een uniek relatiegeschenk. is voorzien van een slim draaisysteem dat keuze bied uit 2 verschillende invliegopeningen. 28 mm: pimpelmees 35 mm: huismus, boomklever, bonte vliegvanger, koolmees.Zo kan men zelf bepalen welke vogelsoort gaat nestelen. De Contego die gemaakt is van solide kunststof blijf minstens 10 jaar kleurvast. Verpakt in een showkarton. Bedrukking mogelijk op aanvraag.
Vanaf € 6.75
Vogelhuisje Olea - Het vogelhuisje Wilnest Olea is een uniek relatiegeschenk. is opgebouwd uit 4 delen: het dak, het huisje, de opzetkap en een schuif met een in vlieggat. Het huisje kan zeer eenvoudig worden opgehangen aan een boom of muur. Kies zelf de grootte van het in vlieggat en daarmee de vogelsoort: 28 mm: pimpelmees 35 mm: huismus, boomklever, bonte vliegvanger, koolmees  40 mm: ringmus 32 x 52 mm (ovaal): gekraagde roodstaart. Zo kan men zelf bepalen welke vogelsoort gaat nestelen. Het vogelhuisje dat gemaakt is van solide kunststof blijf minstens 10 jaar kleurvast. Verpakt in een showkarton. Leverbaar in de kleur creme/olijfgroen. Bedrukking mogelijk op aanvraag.
Vanaf € 12.25
Vogelhuisje Faba - Dit vogelhuisje Wilnest Faba  is een uniek relatiegeschenk. is opgebouwd uit 4 delen: het dak, het huisje, de opzetkap en een schuif met een in vlieggat. Het huisje kan zeer eenvoudig worden opgehangen aan een boom of muur. Kies zelf de grootte van het in vlieggat en daarmee de vogelsoort: 28 mm: pimpelmees 35 mm: huismus, boomklever, bonte vliegvanger, koolmees  40 mm: ringmus 32 x 52 mm (ovaal): gekraagde roodstaart. Zo kan men zelf bepalen welke vogelsoort gaat nestelen. Het vogelhuisje dat gemaakt is van solide kunststof blijf minstens 10 jaar kleurvast. Verpakt in een showkarton. Leverbaar in de kleur  creme/lichtgroen. Bedrukking mogelijk op aanvraag.
Vanaf € 12.25
Vogelhuisje Camo - Dit vogelhuisje wilnest Camo  is een uniek relatiegeschenk.  is opgebouwd uit 4 delen: het dak, het huisje, de opzetkap en een schuif met een in vlieggat. Het huisje kan zeer eenvoudig worden opgehangen aan een boom of muur. Kies zelf de grootte van het in vlieggat en daarmee de vogelsoort: 28 mm: pimpelmees 35 mm: huismus, boomklever, bonte vliegvanger, koolmees  40 mm: ringmus 32 x 52 mm (ovaal): gekraagde roodstaart. Zo kan men zelf bepalen welke vogelsoort gaat nestelen. Het vogelhuisje dat gemaakt is van solide kunststof blijf minstens 10 jaar kleurvast. Verpakt in een showkarton. Leverbaar in de kleur donkergroen/olijfgroen.  Bedrukking mogelijk op aanvraag.
Vanaf € 12.25