BE
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Belgie Antwerpen | Showroom Nederland – Tiel
Bestekset Wit - Bestekset. PP. Set van 3 bestekonderdelen: vork, mes en lepel.
31 x 178 x 20 mm
Vanaf € 0.48
Bestek Set Kula Rood - Bestek set van plastic met mes, vork en lepel. Verkrijgbaar de kleuren rood, geel en blauw.
Vanaf € 0.59
Lepel Set Anpao - Lepelset met inhoud van 5 gekleurde lepels.
Vanaf € 0.70
 PINZAS Lime groen - Bestekset van ABS. Dit model hebben we ook nog in meerdere kleuren en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. Dit model is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 0.94
Shakey saladeset - Shakey saladeset. Handige box om salades in mee te nemen. Inclusief vork en uitneembaar bakje voor dressing of saus. PP kunststof.
Vanaf € 1.59
Serveer Bakjes Femia - Set met 3 schaaltjes van keramiek.
Vanaf € 1.71
 SWATO Oranje - Keuken set met siliconen spatel en een kwastje. De handvatten hiervan zijn van kunststof. Dit model is snel leverbaar met uw eigen bedrukking erop. Dit is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 2.02
Smoothie set - Smoothie set inclusief 4 mesjes voor sinaasappel, banaan, kiwi en aardbei, verpakt in geschenkdoos. Geregistreerd ontwerp®
Vanaf € 2.26
Fondue Kenux Blauw - Fondueset voor 2 personen. Verkrijgbaar in 3 kleuren.
Vanaf € 2.96
 RIVA Oranje - 3-Delige siliconen en roestvrijstalen keukenset bestaande uit een garde, lepel en kunststof tang in leuke trendy kleur. Dit model zit per stuk verpakt in een doosje en is ook snel leverbaar.
Vanaf € 3.11
Cookingtrend Keukenset - 3 delige keukenset. Deze set zit per stuk verpakt in een doosje. Dit model hebben we ook in meerdere kleuren. Dit is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 3.27
Ceasar salade set - Ceasar salade set. Slakom met afneembare schaal met 4-vaksverdeling. Met vork in de afsluitbare deksel. Geschikt voor de magnetron en vaatwasserbestendig. PP kunststof.
Vanaf € 3.65
Nationaal ouderen fonds