BE
Assortiment
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Belgie Antwerpen | Showroom Nederland – Tiel
Home » Aanstekers  » Elektronische aanstekers (116)

Standaard / Electronische aanstekers bedrukken / bedrukt

Laat elektronische aanstekers bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo en profiteer van de voordelen van deze promotionele producten. Een goede aansteker komt altijd wel van pas, en aanstekers worden vaak uitgeleend, waardoor u goed voordeel kunt halen uit de elektronische aanstekers met bedrukking op maat van Lavista Relatiegeschenken.
GO Commerciële geel - zeer goedkoop standaard, Navulbare piezo aansteker, dit model hebben we in meerdere kleuren en is te bedrukken met uw eigen logo of tekst.
Vanaf € 0.12
Aansteker M3L wit/wit - Aansteker model  M3L. Afmeitng: 25 x 80 x 10 mm. met kinderbeveiliging en ISO gecertificeerd. Leverbaar in diverse kleuren
Vanaf € 0.12
GO Bingo mat wit - Piezo aansteker, hervulbare, kap in lichtere kleur, dit model hebben we ook in meerdere kleuren en is te bedrukken met uw eigen logo of tekst.
Vanaf € 0.14
Maxi Rood - Aansteker, niet-navulbaar.
Vanaf € 0.15
GO Flamfix rood - Wegwerp piezo aansteker met vaste vlam, dit model hebben we in meerdere kleuren en is snel te leveren met uw eigen bedrukking.
Vanaf € 0.15
Zorr Promo geel - Standaard Navulbare piezo aansteker, dit model is in meerdere kleuren leverbaar en is te bedrukken met uw eigen logo of tekst.
Vanaf € 0.16
GO Prestige wit - Piezo aansteker, navulbaar Cap in lichtere kleur, en is ook in meerdere kleuren te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.16
GO Piezo rood frosty - Piezo aansteker is hervulbaar, frosty kleuren, dit model kunt u laten bedrukken met uw eigen ontwerp en is snel te leveren.
Vanaf € 0.16
GO Prima Piezo wit - Schuifregelaar / rol aansteker glanzend model en is navulbaar, dit model is van goede kwaliteit en is te bedrukken met uw eigen bedrukking.
Vanaf € 0.20
Blacktop Aansteker - Elektronische navulbare aansteker met een vlamregelaar. Dit model is ook voorzien van een kinderbeveiliging en is van goede kwaliteit. Dit model hebben we in meerdere kleuren en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.20
Colourtop Aansteker - Elektronische navulbare aansteker met een vlamregelaar. Dit model is ook voorzien van een kinderbeveiliging. Dit model hebben we ook in meerdere kleuren en is ook snel te leveren.
Vanaf € 0.20
Seton Groen - Kunststof navulbare piezo aansteker.
Vanaf € 0.20