Samsonite jubileum deal!

Geniet mee van de jubileum deals van het 110 jarige bestaan van Samsonite.

https://www.lavistarelatiegeschenken.nl/actie-top-20-relatiegeschenken/actie-samsonite

Geschiedenis Samsonite:

Toen Jesse Shwayder in 1910 in Denver Samsonite oprichtte was reizen voorbehouden aan enkele rijken, die de middelen hadden de wereld te zien. Hierdoor werd er heel veel zorg besteed aan transport en service, en ook aan de bagage die gebruikt werd om hun bezittingen te vervoeren. Samsonite was een van de eerste bagagemerken en heeft steeds bekend gestaan voor haar vakmanschap en innovatie, voor het leveren van doordachte, stijlvolle en kwalitatieve oplossingen voor alle reisproblemen.

Ondertussen is het familiebedrijf een dynamisch en wereldwijd toonaangevend bagagebedrijf geworden met verschillende sterke merken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *