Seatzac

De SeatZac bleek meteen na introductie in het voorjaar van 2017 een grote hit. Een ontzettend leuk geschenk in 6 verschillende kleuren leverbaar : oranje, groen, blauw, zwart, roze en paars. De SeatZac vul je met lucht en even daarna zit je al met je cocktail op het strand of chill je lekker op je balkon. In de eerste maanden van het jaar heeft dit populaire cadeau al veel mensen blij gemaakt. In vrijwel alle landen van West-Europa. Maar ook voor het eindejaar is de SeatZac een zeer populair geschenk. De prijs van de SeatZac leent zich enorm voor de inzet als cadeau voor Kerst, Sinterklaas, eindejaar, of wellicht ook Dag van de Leidster en Dag van de Mantelzorg. deze Seatzac of gewoon zitzak is een ideaal geschenk voor uw klanten en medewerker. De minimale afname is 16 stuks per kleur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *