Full colour bedrukte schrijfmappen

Schrijfmap in A5 of A4  formaat. Van stevig, gewatteerd microfiber. Met 2 insteekvakken, elastische penhouder, gelinieerde schrijfblok en balpen. Inclusief full colour sublimatieprint: een full colour logo, je eigen ontwerp, een frisse kleur of zelfs een foto over de gehele voorzijde. Met de RainbowNote A5 creëer je jouw eigen in het oog springende, full colour promotie. Wil je een full colour opdruk maar heb je geen design? Kies uit ons aanbod full colour prints en geef bij je bestelling in het veld -opmerkingen- duidelijk de gewenste print aan. Dit artikel kan ook gepersonaliseerd worden. Dit maakt je geschenk nóg persoonlijker. Voor vragen kunt u ons ook even bellen op  (+32) 03 80 83 28 6

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *