Papieren draagtassen bedrukken!

papieren-draagtassen-be-01

Bij Lavista Relatiegeschenken kunt u terecht voor papieren draagtassen! Deze kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor grote beurzen, waarbij u relatiegeschenken van uw bedrijf weg wilt geven aan bezoekers. Door deze relatiegeschenken in een bedrukte papieren tas te geven kunt u de relatiegeschenken bijvoorbeeld combineren met reclamefolders of andere flyers.

In ons assortiment kunt u verschillende papieren tassen bedrukken. Vrij standaard zijn de rechthoekige papieren tassen met aan de bovenzijde twee hengels van papier. Deze tassen hebben de standaardkleur van papier en zijn niet in andere kleuren te bestellen. De enigszins chique uitstraling van deze tassen maakt deze papieren tassen erg populair. Een ander type tas wat u kunt kiezen is een papieren tas met twee koortjes aan de bovenzijde of een tas die gemaakt is van een combinatie tussen papier en polyester. Deze tassen zijn iets steviger en kunt u in verschillende kleuren bestellen.

Deze papieren draagtassen kunt u bestellen bij lavistarelatiegeschenken.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *