De zomer komt eraan!

The Summer is Coming

De winter komt nu toch echt langzaam aan zijn einde, en de lente en zomer komen steeds dichter bij. Lavista bied u ook voor de warmere maanden in het jaar een ruim assortiment en zoals u van ons gewend bent tegen een scherpe prijs.

Voor ieder wat wils, zo hebben we bijvoorbeeld zonnekleppen, zonnehoeden en zonnebrillen. Ook voor een dag op het strand hebben we alles, van strandlakens tot picknickmanden met accessoires,strandballen, beachball sets en zelfs BBQ’s en BBQ accessoires

Wil je toch liever zelf de bloemetjes buiten zetten? Ook dat kan, want speciaal voor de lente hebben wij verschillende bloembollen en zaadjes.

U kunt deze producten uiteraard laten bedrukken met uw logo of uw eigen persoonlijke tekst. Zo heeft u ook voor de zomermaanden een leuk en passend weggevertje. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de leuke strohoed ‘Summer’, die u al kan bestellen vanaf €1,13 met een bedrukking naar keuze.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.