Gratis Samsonite koffers

Samsonitekofferblogblog

Ondernemers zijn vaak onderweg naar beurzen, bijeenkomsten en klanten. Daar netwerkt de ondernemer waarbij hij of zij nieuwe relaties ontwikkelt. Een balpen met uw eigen reclame is een effectief en handig promotiemiddel.

Wij van Lavista begrijpen dat u als ondernemer die vaak onderweg is naar een beurs of bijeenkomst wel wat luxe kunt gebruiken. Daarom hebben wij een mooi cadeau voor u!

We hebben een prachtige collectie balpennen voor u geselecteerd waarbij wij nu bij een bestelling van 1000 stuks een Samsonite koffer van 78 cm weggeven ter waarde van maar liefst € 139,00. Bestelt u er 2500 dan krijgt u zelfs DRIE koffers van ons cadeau, namelijk een 78 cm, een 71 cm en een 64 cm hoge koffer!  De koffers zijn in de volgende kleuren verkrijgbaar: zwart, rood, kobalt blauw, paars, donkergroen en citroengeel.

De pennen die zijn geselecteerd voor deze actie zijn te bedrukken in twee kleuren en zijn blauw schrijvend, maar tegen een geringe meerprijs zijn ze ook te leveren met een zwart schrijvende vulling. Zo kunt u de pen naar uw wens personaliseren.

Bent u benieuwd geworden naar deze actie? Bezoek onze site en bekijk de collectie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.