BE
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Belgie Antwerpen | Showroom Nederland – Tiel
Home » Multimedia bedrukken » Telefoonhouders bedrukken (12)

Telefoonhouders bedrukken

Vanaf € 0.45
 STANDOL Wit - Tablet en smartphone houder van wit ABS met grijze, siliconen uiteinden. Dit is van goede kwaliteit en is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.53
 CORONA Wit - Smartphone standaard en of houder in de vorm van een ring. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. Dit model hebben we ook nog in een andere kleur.
Vanaf € 0.63
 TAUERA Wit - Kunststof telefoonhouder en hebben we ook nog in verschillende kleuren. Dit model kunnen we ook bedrukken met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.65
 STANDIX Wit - Kunststof telefoonhouder met een transparante kunststof laagje. Dit model hebben we ook nog in meerdere kleuren en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. Dit model hebben we ook nog in een andere kleur.
Vanaf € 0.84
 WHITE (Kobalt) blauw - ABS telefoonhouder en heeft zuignapjes. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop en is ook leverbaar in meerdere kleuren.
Vanaf € 1.15
 SILIHANGER Rood - Siliconen telefoon houder met een visitekaarthouder en een omhangkoord. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop en dit model hebben we ook nog in verschillende kleuren.
Vanaf € 1.30
 STANDY Wit - Opvouwbare smartphone stand met anti-slip pad. Inclusief een kunststof balpen met touch tip. Blauwe inkt. Dit model kunnen we ook bedrukken met uw eigen bedrukking erop. Dit is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 1.95
Smart Holder - Telefoonhouder voor in de auto. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 2.08
 SUPIN zilver - Metalen telefoonhouder met een magneet en zit per stuk verpakt in een geschenkverpakking. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. Dit is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 5.04
Nationaal ouderen fonds