BE
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Belgie Antwerpen | Showroom Nederland – Tiel
Home » Sleutelhangers bedrukken » Sleutelhangers van metaal bedrukken (31)

Sleutelhangers van metaal bedrukken

Cavallo Sleutelhanger - Blinkende, zwartmetalen sleutelhanger met kunststof tussenlaag in een opvallende kleur. dit model zit ook per stuk verpakt in een doosje. Dit is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.80
 MILY Oranje - Rechthoekige sleutelhanger van roestvrijstaal en ABS. Dit model is ook leverbaar in verschillende kleuren en is ook te bedrukken met uw eigen logo of tekst erop.
Vanaf € 0.80
Duo Sleutelhanger - Dit model is van goede kwaliteit en is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.82
Eloy Sleutelhanger - Matmetalen sleutelhanger. Dit model zit per stuk verpakt in een doosje en is ook te bedrukken met uw eigen logo of tekst. Dit model hebben we ook in meerdere kleuren.
Vanaf € 0.82
 HEIM zilver - Geborsteld metalen sleutelhanger in de vorm van een huis. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. Dit is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 0.83
 BULAT (Kobalt) blauw - Ronde sleutelhanger van roestvrijstaal en ABS. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop en is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Vanaf € 0.84
 IMBA Zwart - Huisvormige sleutelhanger van roestvrijstaal en ABS. Dit model is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.84
 ROUNDY Lime groen - Metalen ronde sleutelhanger. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. Dit model is ook verkrijgbaar in meerdere kleuren.
Vanaf € 0.90
 TECH Lime groen - Metalen rechthoekige sleutelhanger met een polyester band. Dit model zit per stuk verpakt in een zwarte kartonnen geschenkverpakking. Dit model is ook leverbaar in meerdere kleuren en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.94
Cars Sleutelhanger - Metalen autootje met stevige sleutelring. Dit model zit per stuk verpakt in een doosje.
Vanaf € 0.96
 HARROBS zilver - Luxe rechthoekige metalen sleutelhanger. Dit model zit per stuk verpakt in zwart geschenkverpakking en is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 1.16
 TRUCKY zilver - Metalen sleutelhanger in de vorm van een vrachtwagen. Per stuk verpakt in zwarte geschenkverpakking. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 1.29
 HOUSY Zwart - Metalen huisvormige sleutelhanger. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 1.33
Nationaal ouderen fonds