BE
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Belgie Antwerpen | Showroom Nederland – Tiel
Home » Sleutelhangers bedrukken » Sleutelhangers met lampje bedrukken (20)

Sleutelhangers met lampje bedrukken

Flatscan Sleutelhanger - Sleutelhanger met een felwit LED lampje. Dit is inclusief celbatterijen. Dit model zit ook per stuk verpakt in een doosje. Dit model hebben we ook nog in meerdere kleuren en is snel leverbaar.
Vanaf € 0.41
 TOTTEN Wit - ABS sleutelhanger met plat LED lampje. Dit is inclusief 2 knoopcel batterijen. Dit model is ook snel leverbaar.
Vanaf € 0.43
Radius Sleutelhanger - Sleutelhanger met een zaklampje en is voorzien van een felwit LED lampje. Dit is ook inclusief celbatterijen. Dit kunnen we ook bedrukken met uw eigen logo of tekst.
Vanaf € 0.43
 SIGNELITE Blauw - LED zaklampje met een sleutelhanger . Dit is inclusief 3 knoopcel batterijen. Dit is ook in meerdere kleuren verkrijgbaar.
Vanaf € 0.52
 TORCHA Geel - LED zaklampje met een sleutelhanger en is inclusief 2 batterijen. Dit model is ook leverbaar in meerdere kleuren en is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.60
Vanaf € 0.61
 BLULIT zilver - Kunststof LED zaklamp met sleutelhanger. Inclusief 3 knoopcel batterijen. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. Dit model is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 0.72
 ILUMIX Transparant - Sleutelhanger in de vorm van een gloeilamp. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.74
 ILUMIX COLOUR Zwart - Sleutelhanger in de vorm van een gloeilamp. Dit model heeft een draaimechanisme voor aan/uit. Dit is inclusief 4 batterijen. Dit model is ook leverbaar in meerdere kleuren.
Vanaf € 0.83
 POSITIVO zilver - Thumbs up sleutelhanger met wit LED lampje. Dit is inclusief 3 knoopcel batterijen. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.99
Vanaf € 1.24
Spotlight Staaflamp - Aluminium staaflampje met uitschuifbaar voorstuk en felwit LED-lampje. Aan karabijnhaak. Dit is inclusief celbatterijen en zit per stuk verpakt in een doosje. Dit model hebben we ook in meerdere kleuren en is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 1.26
Openled Lampje/opener - Aluminium staaflampje met 3 felwitte, energiezuinige LED-lampjes en flesopener. Aan karabijnhaak. Dit is inclusief celbatterijen en zit per stuk verpakt in een doosje. Dit model hebben we ook in meerdere kleuren en is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 1.26
 ARIZO Zwart - Mini aluminium zaklampje met een sleutelhanger en is inclusief 4 batterijen. Dit model is ook leverbaar in meerdere kleuren en is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 1.30
Nationaal ouderen fonds