BE
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Belgie Antwerpen | Showroom Nederland – Tiel
Home » Out-of-stock » Schrijfsets (97)

Schrijfsets

Retro Set - Schrijfset van een blauwe, zwarte en rode balpen met zwarte gel vulling in kunststof etui.
Vanaf € 0.33
Corpen Geel - Schrijfset van Kunststof balpen met blauwe vulling en vulpotlood met drukmechanisme in geschenkverpakking.
Vanaf € 0.45
Schrijfset Zibo Wit - Vervangbare Leds
Vanaf € 0.51
Boon Set Roze - Schrijfset van kunststof balpen met blauwe vulling en vulpotlood met drukmechanisme in kunststof koker.
Vanaf € 0.63
Schrijfset Naturel - Schrijfset. Inclusief 16 cm liniaal, 2  grijze potloden, 1 gum en 1 puntenslijper. Met kartonnen geschenkhoesje.
Hoesje: 190 x 45 x 20 mm
Vanaf € 0.72
Greenset - <p>Balpen en vulpotlood van gerecycled papier en kunststof delen. Verpakt in een gerecyclede kartonnen hoes. Blauwe inkt.&nbsp;</p>
Vanaf € 0.81
Boxerset Wit - Fraaie set van 3 balpennen (zwart, blauw en rood), 1 tekstmarker (geel) en 1 vulpotlood (grijs) in handige opbergbox. De kleur van de dop geeft de schrijfkleur aan. Ideaal voor full colour digitaal druk.
Vanaf € 1.49
Marieta Set Wit - Metalen schrijfset, balpen met blauwe vulling en vulpotlood met drukmechanisme in transparente doosje.
Vanaf € 1.70
Schrijfset Rocha Wit - Gekleurde metalen box met metalen balpen (blauwschrijvende plastic vulling) en vulpotlood (0,5 mm). Bedrukking standaard door middel van lasergravure op de balpen en het vulpotlood, maar ook mogelijk op het doosje.
Vanaf € 2.09
Alucolor Blauw - Aluminium schrijfset bestaande uit een balpen met drukmechanisme en blauwe inkt en een vulpotlood. In een bijpassend metalen doosje.
Vanaf € 2.13
Nationaal ouderen fonds