BE
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Belgie Antwerpen | Showroom Nederland – Tiel
Home » Drinkwaren bedrukken » Reisbeker bedrukken (8)

Reisbeker bedrukken

 TAMPA Blauw - Kunststof reisbeker dit model heeft een inhoud van 400 ml en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 2.08
 ASTORIA Rood - Enkelwandige beker van glanzend wit en heeft een inhoud van 350 ml. Dit model hebben we in meerdere kleuren en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 2.42
 TRAM Zwart - Dubbelwandige roestvrijstalen reisbeker en heeft een inhoud van 455 ml. Dit model hebben we in meerdere kleuren en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 2.86
 DEEPORT zilver - Roestvrijstalen drinkbeker met een kunststof handvat. Dit model heeft een inhoud van 455 ml. Dit model is snel te leveren in meerdere kleuren.
Vanaf € 3.15
 PADDINGTON Zwart - Keramische reisbeker en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. Dit model is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 3.27
 BOTOCOL Blauw - Roestvrijstalen reisbeker met een kunststof deksel in metallic of glanzende kleuren. Dit model heeft een inhoud van 500 ml. Dit model hebben we ook nog in meerdere kleuren.
Vanaf € 3.56
 RODEODRIVE zilver - Roestvrijstalen, dubbelwandige reisbeker. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. Dit is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 3.56
Nationaal ouderen fonds