BE
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Belgie Antwerpen | Showroom Nederland – Tiel
Home » Multimedia bedrukken » Oordopjes bedrukken (65)

Oordopjes bedrukken

Oordopjes Stuk - Twee zachte oordopjes, handzaam verpakt in transparant doosje. Bedrukking middels tampondruk op het doosje. Oordopjes verpakt in polybag.
Vanaf € 0.38
Oordopjes aan koord - <p>Oordopjes aan een koord. Geschikt voor als u uw gehoor wilt beschermen bij diverse activiteiten, bijvoorbeeld evenementen, in het vliegtuig of bij werkzaamheden. Door middel van het koord zijn de oordopjes gemakkelijk om uw nek te hangen.</p><p><br /></p><p>De prijs is inclusief full colour.</p>
Vanaf € 0.44
Oordopjes Niyax Wit - 3,5 mm Jack Aansluiting
Vanaf € 0.58
Oordopjes Cort Groen - 3,5 mm Jack Aansluiting
Vanaf € 0.73
Earbox Oortelefoon - Oortelefoon met een comfortabele siliconen hoesje en in een handige bewaarbox. Dit model zit ook per stuk in een doosje. Dit model hebben we ook in meerdere kleuren en is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.76
Oordopjes Kemet Wit - 3,5 mm Jack Aansluiting
Vanaf € 0.87
Oordopjes Rachel Wit - <p>Oordopjes in kunststof vierkant doosje met transparante deksel. Ruim 1 meter snoer. Met universele 3.5 mm plug. Mooie ruimte voor uw bedrukking op het doosje.</p><p><br /></p><p>De prijs is inclusief full colour.</p><p><br /></p>
Vanaf € 0.92
Oordopjes set Zwart - Oordopjes in kunststof vierkant doosje met transparante deksel. Ruim 1 meter snoer. Met universele 3.5 mm plug. Mooie ruimte voor uw bedrukking op het doosje.
Vanaf € 0.95
Oordopjes Cimex Rood - 3,5 mm Jack Aansluiting
Vanaf € 0.97
Rebel oordopjes Wit - Rebel oordopjes.Driehoekig kunststof doosje om snoer in op te bergen. Geschikt voor alle standaard audioapparatuur met een 3,5 mm audio-ingang.Kunststof.
Vanaf € 1.01
Oordopjes Surix Oranje - 3,5 mm Jack Aansluiting
Vanaf € 1.03
Oordopjes Dino Groen - 3,5 mm Jack Aansluiting
Vanaf € 1.15
Oordopjes Hoos Zwart - 3,5 mm Jack Aansluiting
Vanaf € 1.39
Nationaal ouderen fonds