BE
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Belgie Antwerpen | Showroom Nederland – Tiel
Home » Multimedia bedrukken (743)

Multimedia bedrukken

USB Sticks bedrukken
Vanaf € 3.60
Powerbanks bedrukken
Vanaf € 2.43
Cablestore Kabelhouder - Kabelhouder van stevig kunststof. Dit model hebben we in meerdere kleuren en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.19
Screencleaner - Deze Sticky Screencleaner is een uitermate geschikt item om full-colour te bedrukken. Het heeft een zachte toplaag om uw scherm te reinigen en een handige plaklaag aan de andere zijde om hem achterop uw telefoon te plakken. Het product is full-colour bedrukt en is verpakt in een pollybag met full-cour bedrukte kartonnen inlay.  Levertijd voor deze artikelen is 3 weken.
Vanaf € 0.23
Mobi Wit - Plastic mobiele telefoonhouder met display cleaner.
Vanaf € 0.26
Houder Dalos Rood -
Vanaf € 0.27
Telefoondoekjes - Telefoondoekjes gemaakt van 80% polyester en 20% polyamide, 220gr/m2. Ze kunnen geleverd worden met een ronde of gekartelde afwerking en worden per stuk verpakt in een polybag.Deze doekjes zijn geschikt om uw kostbare telefoon mooi schoon te houden. Ze zijn gemaakt van micofiber en dus ook geschikt om uw bril, tablet en computerscherm mee te reiningen. De prijs in de staffel is inclusief opdruk in 1 kleur  meerdere kleuren of full-colour is tegen een kleine meerprijs ook mogelijk.  Levertijd voor deze artikelen is 3 weken na akkoord drukproef. Tegen een kleine toeslag is een snellere levering ook mogelijk.
Vanaf € 0.27
Computerdoekjes - Computerdoekjes gemaakt van 80% polyester en 20% polyamide, 220gr/m2. Ze kunnen geleverd worden met een ronde of gekartelde afwerking en worden per stuk verpakt in een polybag.Deze doekjes zijn geschikt om uw kostbare computerscherm mooi schoon te houden. Ze zijn gemaakt van micofiber en dus ook geschikt om uw bril, telefoonscherm en tablet mee te reiningen. De prijs in de staffel is inclusief opdruk in 1 kleur  meerdere kleuren of full-colour is tegen een kleine meerprijs ook mogelijk.  Levertijd voor deze artikelen is 3 weken. Tegen een kleine toeslag is een snellere levering ook mogelijk.
Vanaf € 0.27
Touch Tip Zwart - Touch tip. ABS kunststof.
27 x 62 x 2 mm
Vanaf € 0.28
Pouch Mirka Blauw -
Vanaf € 0.28
Ipad Houder Naidu Wit -
Vanaf € 0.30
Nationaal ouderen fonds