BE
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Belgie Antwerpen | Showroom Nederland – Tiel
Home » Merken »  Parker (21)

Parker

Vector balpen blauw - Vector balpen. Simpel, essentieel en betrouwbaar, Vector is speciaal door zijn aanpassingsvermogen en intrinsieke kwaliteit. Incl. Parker geschenkverpakking en balpen vulling. Exclusief design. ABS Kunststof.
Vanaf € 5.67
Balpen Parker I.M. Zwart - Metalen Balpen word geleverd in een geschenkverpakking. De prijs is incl. gravering.
Vanaf € 11.39
Urban Vulpotlood Metal - Urban Vulpotlood.Een stoere pen van een totaal nieuwe generatie die de regels herschrijft in een nieuwe definitie van modern schrijfwerk. Ergonomie en artisticiteit in een onconventionele kogelvorm, perfect in balans en perfect van gewicht. Geleverd met extra vulling in Parker geschenkdoos. Exclusief ontwerp.Metaal.
Vanaf € 16.57
Parker IM rollerball - Parker IM rollerball. Parker IM - modern design en zes tijdloze afwerkingen in een geslaagde combinatie van klassieke en eigentijdse stijl. De beste materialen, gekoppeld aan een ultramodern productieproces, staan garant voor de wereldwijd vermaarde Parker kwaliteit. Geleverd in Parker geschenkdoos. Vulling los verpakt om uitdroging te voorkomen. Exclusief ontwerp. Metaal.
Vanaf € 16.99
Parker IM vulpen - Parker IM vulpen. Parker IM - modern design in tijdloos zwarte afwerking. De beste materialen, gekoppeld aan een ultramodern productieproces, staan garant voor de wereldwijd vermaarde Parker kwaliteit. Geleverd met vulling in Parker geschenkdoos. Exclusief ontwerp. Metaal.
Vanaf € 18.91
Urban rollerbalpen Zwart - Urban rollerbalpen.Een stoere pen van een totaal nieuwe generatie die de regels herschrijft in een nieuwe definitie van modern schrijfwerk. Ergonomie en artisticiteit in een onconventionele kogelvorm, perfect in balans en perfect van gewicht. Geleverd met extra vulling in Parker geschenkdoos. Exclusief ontwerp.Metaal.
Vanaf € 21.37
IM Premium balpen Bruin - IM Premium balpen.Exclusief ontwerp in delicate vrouwelijke tinten. Verkrijgbaar in Brown Shadow, Pink Pearl en Emerald pearl. Subtiele gravure-accenten in de stijl van de legendarische Parker Vacumatic met streeppatroon. Details in goudkleur. Geleverd met extra vulling in Parker geschenkverpakking.Aluminium geetst.
Vanaf € 23.00
Urban Vulpen Zwart - Urban Vulpen.Een stoere pen van een totaal nieuwe generatie die de regels herschrijft in een nieuwe definitie van modern schrijfwerk. Ergonomie en artisticiteit in een onconventionele kogelvorm, perfect in balans en perfect van gewicht. Geleverd met extra vulling in Parker geschenkdoos. Exclusief ontwerp.Metaal.
Vanaf € 27.11
Nationaal ouderen fonds