BE
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Belgie Antwerpen | Showroom Nederland – Tiel
Lamp Wanyi Rood - Flexibel. Knoopcel Batterijen Inclusief
Vanaf € 0.91
Lamp Lektura Rood - Knoopcel Batterijen Inclusief
Vanaf € 1.23
Lamp Pilxa Rood - 1 Led. Knoopcel Batterijen Inclusief
Vanaf € 1.27
Vanaf € 1.40
Lumo USB lampje - Lumo USB lampje. Opvouwbaar ovaal lampje met USB-voeding. TPU en ABS kunststof. 21.
Vanaf € 1.60
Lighton Zwart - Kunststof lamp voor op de fiets met 5 LED's en kunststof houder. Batterijen AAA (4x) niet inbegrepen.
Vanaf € 1.63
Retro Pull Light Lamp - Opvallende lamp met 1 Watt LED verlichting. Dit kan je overal voor gebruiken en zit ook per stuk verpakt in een doosje. Dit is ook inclusief batterijen. Dit model hebben we ook ini meerdere kleuren.
Vanaf € 2.34
Lampje Egg - <p>Leuk vormgegeven lampje in de vorm van een ei. Mooie combinatie van aluminium en kunststof. Uw reclame laseren wij op het aluminium gedeelte.</p><p><br /></p>
Vanaf € 2.45
Vanaf € 2.46
Twice Zwart - Set van 2 fietslampen met elastische siliconen greep, 2 rode  en 2 witte LED's, met knipperlicht functie. Batterijen (4x) zijn inbegrepen.
Vanaf € 2.57
 LUMIWOBB Grijs - Wiebelende LED bureaulampje met PP bovenkant en metalen onderkant. Dit is inclusief batterijen en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 2.65
Pull lamp zwart - Verlicht de kamer, garage en kampeerplaats met deze 1W witte LED treklamp. U kunt de lamp overal hangen en aan/uit doen met een simpele trek aan de LED lamp.
Vanaf € 3.38
Helper lamp - Helper lamp. Peervormige lamp met 1 witte LED en aan-/uit trekschakelaar. Licht waar en wanneer u maar wilt – in de garage, in de tent, in een kast, in het huis en buitenshuis. Incl. 3 AAA-batterijen. ABS en PC kunststof.
Vanaf € 4.41
Design Tafellamp - Dit model zit per stuk verpakt in een doos en dit kunnen we bedrukken met uw eigen logo of tekst. Dit model is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 12.50
Nationaal ouderen fonds