BE
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Belgie Antwerpen | Showroom Nederland – Tiel
Home » Kantoor & Zakelijk » Geschenksets bedrukken (24)

Geschenksets bedrukken

 KELLY zilver - Set van metalen balpen met een draaimechanisme en een sleutelhanger met een bijpassend gekleurde logoplaat en zit verpakt in een kartonnen geschenkverpakking. Dit model heeft blauwe inkt. Dit model hebben we ook nog in een andere kleur en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 1.81
Appearance Geschenkset - 2-delige geschenkset . Dit is het formaat van A6. dit model zit per set in een doos. Dit model is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 2.50
 KOBE Zwart - Set van een bijpassende sleutelhanger en visitekaarthouder. Dit model is per stuk verpakt in zwart geschenkverpakking. Dit model is ook van goede kwaliteit en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 5.01
Businessgift Deluxe - 3-delige geschenkset van hoogglans metaal en afgewerkt met imitatieleer: een creditcard-/visitekaarthouder, een sleutelhanger met veermechanisme en een blauwschrijvende balpen met draaikliksysteem. Dit zit per set verpakt in een doosje.
Vanaf € 5.80
Luxe gift set Rood - Luxe geschenkset met sleutelhanger, visitekaartjeshouder en pen. De drie artikelen zijn (deels) gemaakt van kunstleer en voorzien van metalen onderdelen.
Vanaf € 5.89
 DORO Zwart - Stijlvolle cadeauset bestaand uit een metalen balpen, sleutelhanger en bijpassende kaarthouder. Dit model heeft blauwe inkt en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 6.85
 KADEAU Zwart - Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. Dit model is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 7.43
Balpen - Balpen. Exclusief ontworpen stijlvolle balpen met kunstleren etui. Geleverd in een kartonnen Balmain geschenkschuifdoos.(13 x 6,5 x 3 cm). Metaal & Imitatieleer.
Vanaf € 8.32
 BOXNESS Zwart - Zakelijke geschenkset bestaande uit een balpen (draaimechanisme, blauwe inkt), visitekaarthouder en sleutelhanger van metaal en polyester. Verpakt in een zwarte geschenkverpakking met transparante deksel.Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. Dit model is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 10.25
Nationaal ouderen fonds