BE
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Belgie Antwerpen | Showroom Nederland – Tiel
Home » Vrije tijd & Outdoor » Fiets accessoires bedrukken (49)

Fiets accessoires bedrukken

Veiligheidslamp Rood - Veiligheidslamp. Met LED, 1 lichtstand een clip op de achterijzde en inclusief 2 LR44 batterijen.
ø49 x 15 mm
Vanaf € 0.43
Veiligheidslamp Rood - Veiligheidslamp. Met LED, 1 lichtstand een clip op de achterijzde en inclusief 2 LR44 batterijen.
50 x 64 x 17 mm
Vanaf € 0.54
Knipperlicht Rood - Knipperlicht.Knipperlicht met clip aan achterzijde. Batterij inbegrepen.ABS en PP Plastic.
Vanaf € 0.68
 BLINKIE Wit - Fietslampje met een rood LED lampje en een clip op de achterzijde. Dit is inclusief 2 batterijen. Dit is ook leverbaar in meerdere kleuren en is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 0.71
Zadelhoes Blauw - Opvallende gift: zadelhoes van polyester. Gemakkelijk om het fietszadel te doen door middel van elastiek.
Vanaf € 0.78
 BYPRO Zwart - Zadelhoes voor een fiets en is gemaakt van zacht PVC met een elastische rubbere afwerking. Dit model hebben we ook nog in meerdere kleuren en is snel te levere met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.78
Bikeled - De Bikeled ECO is een fietslampje van gerecycled PVC.
Vanaf € 0.82
BIKELED ECO SUPER - The Bikeled Eco Super projecteert uw logo op de straat wanneer u aan het fietsen bent in het donker. The Bikeled Eco Super is plat en waterdicht. Het logo van u is geheel in full colour te laten zien.
Vanaf € 0.95
 RINGRING Lime groen - Fietsbel van aluminium en ABS. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. Dit model hebben we ook nog in meerdere kleuren.
Vanaf € 1.16
Bike Bell Fietsbel - Metalen fietsbel met een kunststof houder. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. Dit model hebben we ook nog in meerdere kleuren.
Vanaf € 1.18
Fietslamp Plaup Blauw - 4 Led. 2 Functies. Knoopcel Batterijen Inclusief
Vanaf € 1.24
Nationaal ouderen fonds