BE
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Belgie Antwerpen | Showroom Nederland – Tiel
Smalls Transparant - Kantoorset in een kunststof doos. Inhoud: nietmachine, nietjes en plakband.
Vanaf € 1.27
Burobox Kobalt blauw - Bureauset met plakband dispenser, perforator en mini nietmachine met 300 nietjes. Geleverd in een gekleurd, compact, transparant doosje. Heel geschikt om te bedrukken.
Vanaf € 1.81
Pictureclock - Bureaustandaard met klok en 2 fotolijstjes (fotoformaat 4,5 x 9 cm). Incl. celbatterij. Tevens in te klappen om te gebruiken als pennenhouder.
Vanaf € 2.40
Bureauset Wit - Gerecycled notitieboekje met plakbriefjes, een papieren pen en een wit schrijfblok.
Vanaf € 2.70
Ecoset - Bureauset van jute en katoen. Inclusief gum, bamboe liniaal (cm./inch), papieren potlood, kartonnen pen (blauwe inkt), houten puntenslijper.
Vanaf € 3.11
CrisMa pennenhouder - Mooie pennenhouder met klok, alarm, temperatuurweergave en kalender. Uw logo drukken wij op de ruimte onder de bedienknopjes.
Vanaf € 3.64
Bureauset Crème - Gerecycled notitieboekje met kartonnen omslag en 60 pagina's wit gelinieerd papier. Bevat een schrijfset met non-woven etui, houten liniaal en puntenslijper, potlood, gum en een pen met papieren huls en blauwe inkt.
Vanaf € 5.30
Aluminium buroklok - Elegante aluminium bureauklok in een houten standaard met pennenhouder. Uw reclame komt op de houten pennenhouder.
Vanaf € 6.98
Ferraghini burostoel - Ferraghini burostoel met brede armleuningen
Vanaf € 515.57
Nationaal ouderen fonds