Een goed begin van de herfst met Lavista!

herfst-plaatje-be-01

Bij Lavista Relatiegeschenken kunt u de herfst goed beginnen!

Wij hebben verschillende producten die erg handig zijn bij het koude weer en ook nog eens een leuk relatiegeschenk zijn. Zo heeft u ruime keuze uit verschillende soorten paraplu’s. Een ideaal relatiegeschenk om weg te geven voor wanneer het slecht weer is. Deze kunt u ook nog laten bedrukken, waardoor u ook nog eens reclame maakt voor uw bedrijf. Ook hebben wij handschoenen, mutsen, sjaals en nog veel meer kleding waardoor u warm gekleed bent tijdens de koude herfst dagen. Ook onze fleecedekens zijn een origineel en ideaal relatiegeschenk voor de herfst om warm te blijven.

Op onze website lavistarelatiegeschenken.be kunt u nog veel meer producten vinden die een leuk relatiegeschenk zijn voor tijdens de herfst!

Luxe aanstekers bedrukken

aanstekers-blog-be-01

Bij Lavista Relatiegeschenken kunt u aanstekers laten bedrukken met bijvoorbeeld een eigen logo of een unieke tekst! Zo valt de aansteker direct op bij het gebruik ervan. U kunt ook kiezen voor aanstekers zonder opdruk.

In ons assortiment zijn verschillende soorten aanstekers te vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit de BBQ aanstekers, BIC aanstekers, Colibri aanstekers, Cricket aanstekers, elektronische aanstekers, luxe aanstekers, metalen aanstekers en Ronson aanstekers. Voor een luxe relatiegeschenk kunt u het beste kiezen voor een metalen aansteker, dit ziet er namelijk erg fraai uit met uw eigen logo erop. Rond de jaarwisseling zijn de extra lange aanstekers een leuk relatiegeschenk om vuurwerk mee aan te steken. Ook leuk is om dit te combineren met bijvoorbeeld champagne tot een pakket.

Het is mogelijk om deze en meer aanstekers te bestellen op lavistarelatiegeschenken.be al verkrijgbaar vanaf €0,17!

Ballonnen bedrukken

lavista-ballonnen-blog-01

Bij Lavista Relatiegeschenken bedrukken wij ook ballonnen! Heeft u bijvoorbeeld een evenement binnen uw organisatie? Laat dan ballonnen bedrukken door Lavista Relatiegeschenken, deze zijn perfect om de naamsbekendheid van uw organisatie te vergroten! Een bedrukte ballon ziet er professioneel en persoonlijk uit bij een groot evenement. Wij hebben verschillende soorten en maten ballonnen die u kunt laten bedrukken. Zo hebben wij normale ballonnen, maar ook reuzenballonnen. Ook kunt u kiezen uit verschillende kleuren ballonnen waardoor u deze kan laten aansluiten bij de kleuren van bijvoorbeeld uw logo.

Bij de ballonnen kunt u ook nog leuke accessoires bestellen, zoals bijvoorbeeld draagstokjes van kunststof, zo kunt u de ballonnen uitdelen of ergens neerzetten. Ook handig zijn de ballon clipafsluiters of de handpompen.

U kunt uw bedrukte ballonnen heel eenvoudig online bestellen bij Lavista Relatiegeschenken!

Tabletdoekjes bedrukken!

tabletdoekjes-be-01

Bij Lavista Relatiegeschenken hebben wij ook tabletdoekjes.

Tegenwoordig zijn mensen steeds mobieler en beschikken steeds meer mensen over een tablet. Natuurlijk is het belangrijk dat uw tablet schoon blijft en dat het scherm helder en duidelijk blijft, maar het scherm van een tablet zit meestal al erg snel vol met vegen en vlekken. Tabletdoekjes zijn een goed hulpmiddel om het scherm weer schoon te krijgen. Ook kunt u een tabletdoekje gebruiken voor andere voorwerpen, zoals het scherm van een laptop of telefoon. Daardoor zijn tabletdoekjes een ideaal relatiegeschenk.

Daarbij kunt u ook nog de kleur, de vorm van de verpakking en de opdruk bij ons naar eigen inzicht vormgeven. Hiermee heeft u een erg origineel en nuttig relatiegeschenk met veelzijdigheid waarmee u ook nog eens uw bedrijf promoot.

U kunt deze tabletdoekjes nu bestellen bij lavistarelatiegeschenken.be

Papieren draagtassen bedrukken!

papieren-draagtassen-be-01

Bij Lavista Relatiegeschenken kunt u terecht voor papieren draagtassen! Deze kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor grote beurzen, waarbij u relatiegeschenken van uw bedrijf weg wilt geven aan bezoekers. Door deze relatiegeschenken in een bedrukte papieren tas te geven kunt u de relatiegeschenken bijvoorbeeld combineren met reclamefolders of andere flyers.

In ons assortiment kunt u verschillende papieren tassen bedrukken. Vrij standaard zijn de rechthoekige papieren tassen met aan de bovenzijde twee hengels van papier. Deze tassen hebben de standaardkleur van papier en zijn niet in andere kleuren te bestellen. De enigszins chique uitstraling van deze tassen maakt deze papieren tassen erg populair. Een ander type tas wat u kunt kiezen is een papieren tas met twee koortjes aan de bovenzijde of een tas die gemaakt is van een combinatie tussen papier en polyester. Deze tassen zijn iets steviger en kunt u in verschillende kleuren bestellen.

Deze papieren draagtassen kunt u bestellen bij lavistarelatiegeschenken.be

Versier uw eigen BIC aansteker!

bic-aanstekers-nieuw-be-01

Nu bij Lavista: De aansteker BIC J26.

Deze aansteker is geheel naar eigen wens te bedrukken in full colour. Met deze aansteker is echt alles mogelijk! U kunt deze bestellen op lavistarelatiegeschenken.be onder artikelnummer 101863.

Vlaggetjes!

vlaggetje-kinderen-2-01

blog-vlaggetjes-01

Nu bij Lavista: Onbedrukte papieren vlaggetjes!

Deze vlaggetjes zijn onbedrukt van papier en dus erg leuk voor bijvoorbeeld kinderen om op te tekenen en om in te kleuren, zo kunnen de kinderen volledig hun eigen vlaggetjes versieren zoals zij zelf willen! Dit is een erg leuk idee voor bijvoorbeeld basisscholen of ziekenhuizen.

Pennen bedrukken

pennen-blog-lavista4-01

Wie heeft ze niet, talloze pennen van andere organisaties? Vrijwel iedere organisatie laat pennen bedrukken om te kunnen verspreiden onder werknemers, bij beurzen, bij een bezoek aan een andere organisatie, enzovoorts. Pennen zijn een erg simpel relatiegeschenk, maar kunnen als geen ander relatiegeschenk bijdragen aan de verbetering van de naamsbekendheid van uw onderneming. U kunt pennen immers overal uitdelen, zodat deze in het bezit van mensen buiten uw bedrijf komen. Zodra zij de pen gebruiken zien anderen uw logo of bedrijfsnaam voorbijkomen, mits u de pennen vanzelfsprekend laat bedrukken, waarmee uw bedrijfsnaam nog verder verspreid wordt. U kunt uit allerlei soorten pennen kiezen en deze laten bedrukken bij Lavista Relatiegeschenken!

Appelpop 2016

fullsizerender

Het is weer zover! Vanavond start Appelpop 2016. Het jaarlijkse gratis festival aan de Waalkade in Tiel met dit jaar bekende artiesten zoals Marco Borsato, Guus Meeuwis, Chef’ Special en De Staat. Ook dit jaar is Lavista Relatiegeschenken weer een van de sponsoren van Appelpop.

Tijdens Appelpop kunt u genieten van muziek van de grootste artiesten bij de drie verschillende podiums. We hopen u dit jaar weer te zien op Appelpop!

Fleecedekens bedrukken

fleecedenkens-blog-belgie-01

Bent u op zoek naar een geschikt en origineel relatiegeschenk voor uw zakenpartners? Met een fleecedeken van Lavista heeft u dit relatiegeschenk gevonden! Fleecedekens zijn overal te gebruiken, zowel op de werkvloer als bij een zakenpartner thuis. Wat is er immers fijner dan om in de avond onder een fleecedeken naar uw favoriete film of serie te kijken?

In ons assortiment vindt u verschillende soorten fleecedekens die u kunt bedrukken. Het verschil zit hierbij in de vorm van de fleecedekens, de kleur van de fleecedekens en het materiaal waarmee deze gemaakt zijn. Kiest u bijvoorbeeld voor een los fleecedeken, of een fleecedeken in een zakje? Daarnaast kunt u ook nog kiezen of u de fleecedeken wilt voorzien van bijvoorbeeld een logo, een persoonlijke noot of uw bedrijfsnaam.

Het is al mogelijk om een fleecedeken voor nog geen vijf euro te bestellen, waarmee u een erg origineel en relatief goedkoop relatiegeschenk heeft om uw merk te promoten.