BE
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Belgie Antwerpen | Showroom Nederland – Tiel
Barbequetang Weismain - Barbeque of keukentang gemaakt van RVS materiaal. Uw logo of tekst brengen wij aan d.m.v. een lasergravering. Deze zijn ook snel te leveren.
Vanaf € 1.58
Bbq-kit Barbecueset - Een 3 delige RVS barbecueset. Dit model kunnen we bedrukken met uw eigen logo of tekst en is snel te leveren. Dit model hebben we ook in meerdere kleuren.
Vanaf € 4.88
 SHAKES Zwart - Barbecue gereedschapset en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. Dit is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 5.90
Barbecue Set Zwart - Barbecue set. Roestvrij staal. 3 delig in non-woven tas.
Tas: 405 x 120 x 25 mm
Vanaf € 6.04
 CHECK IT Zwart - Digitale barbecue thermometer. Dit is inclusief 1 AG13 batterij. Dit model kunnen we ook bedrukken met uw eigen logo of tekst erop. Dit is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 6.29
Barbecue Uve Rood -
Vanaf € 7.74
Barbecue Set North - Barbecueshort<p>&nbsp;set met 7 accessoires van roestvrij staal/polyester.</p>
Vanaf € 8.52
Barbecue Set Rustik - Barbecue set met 4 accessoires van roestvrij staal/polyester
Vanaf € 9.29
Bbq-tools - Dit model zit per set verpakt in een doos. Dit model kunnen we ook bedrukken met uw eigen logo of tekst. Dit kunnen we ook snel leveren.
Vanaf € 9.67
Barbecue Set Zilver - Barbecue set. Roestvrij staal. 3 delig in aluminium kist.
Doosje: 370 x 100 x 78 mm | Metalen plaatje: 64 x 34 mm
Vanaf € 9.81
 ASADOR zilver - 3-Delige BBQ gereedschapset. Dit is van goede kwaliteit en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 9.92
Barbecue smoker zwart - Barbecue rookbox. Serveer uw gasten iets bijzonders door bij bereiding van vlees of vis op de barbecue deze rookbox te gebruiken. Stop  in de box en plaats de box op de kolen om uw favoriete gerecht te roken.
Vanaf € 10.11
Nationaal ouderen fonds