BE
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Belgie Antwerpen | Showroom Nederland – Tiel
Home » Schrijfwaren bedrukken » Balpennen van hout bedrukken (18)

Balpennen van hout bedrukken

Vanaf € 0.21
Arica Balpen - Arica Balpen. Balpen met afneembare dop. Hout.
Vanaf € 0.32
Balpen Bio - Houten Balpen inclusief dop. De prijs is incl. 1 kleur bedrukking op 1 positie.
Vanaf € 0.34
Boisel - <p>Houten balpen inclusief transparante dop.</p>
Vanaf € 0.38
Woodal - Houten balpen.
Vanaf € 0.39
ARTICA houten balpen - Artica houten balpen met metalen drukker, punt en clip met blauwschrijvende kunststof langschrijfvulling
Vanaf € 0.54
Funwoo Blauw - Kleurige houten balpen met grappig &#39;hoofd&#39;. Blauwe inkt.
Vanaf € 0.83
Derby Pennen - Blauwschrijvende balpen van massief beukenpunt en heeft een verchroomde clip, puntstuk en een houten drukknop, dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.89
Riowood Bordo - Balpen gemaakt van rosewood met contrasterende chromen details (blauwe inkt). Gepresenteerd in een kartonnen hoes.
Vanaf € 1.70
Nova Pennen - Blauwschrijvende balpen van massief beukenhout. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 1.76
Houten pennenset. - Houten schrijfset bestaande uit een blauwschrijvende pen met metalen vulling en vulpen met blauwe inktpatroon in een houten geschenkverpakking. Deze schrijfset heeft een messingkleurige afwerking. Uw logo wordt door middel van een bedrukking op de box aangebracht.
Vanaf € 6.16
Houten pennenset. - Houten schrijset bestaande uit een blauwschrijvende pen met metalen vulling en vulpen met een blauwe inktpatroon in een houten geschenkverpakking. Uw logo wordt door middel van een bedrukking op de box aangebracht.
Vanaf € 6.16
Houten bureauset - Houten schrijfset bestaande uit een blauwschrijvende pen met metalen vulling, vulpen inclusief een blauwe inktpatroon en een briefopener in een houten box. Uw logo drukken wij op de box.
Vanaf € 9.69
Nationaal ouderen fonds